• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Çağlanın Günlüğü

Güzel ve moral bozan olaylar iç içe son günlerde. Önce olumsuzdan başlayayım.
Yine izin iptal:( Benim iznimde sorun yok ama iş yoğunluğundan adliyede izinler durduruldu ve biz yine kaldık. Tamda izin yazdırmış biletlerimizi almıştık. Birşeyler engel oluyor sanki o yola gitmemize:( Hayırlısı diyorum sadece....

Güzel olansa yeniden öğrenci olacağım. İlk tercihim kabul olmuş ve ben Istanbul üniversitesi öğrencisiyim artık. :) Nasıl adepte olacağım bilmiyorum onca yıl sonra. Neyse en azından bu konu güzel ve olumsuz olmak yok:) Hadi bunun içinde hayırlısı :)

Ağrımayan başı ağrıya sokmak deyimi tamda bana denmiş.( gerci baş hep ağrıyor ama birde bahsedeceğim konuda ağrıttım)
Bu yaştan sonra birde okullu olu veriverdim. Nasıl bu işin içine girdim hatırlamıyorum doğrusu. Hatırladığım, tek ayakla bir kaç ayakkabı giymeye uğraştımım. Özel hayatta yaşananlar varken hoppp üniversite sevdası. :) Ne sabahım var ne akşamım nede gecem. Çalış çalış çalış.Vize bitti onda az rahatladik dedik. Sonuc geldi iyi aferin becermisim bu işi. Ama bittimi yooo ardindan hiç soluk almadan finale hazirlan. Ve arada sadece 3 hafta .El insaf 3 haftada 6 ders 14 unite ve hiç alakali olunmayan bir bolunme nasil hazirlanilir. Ki ki diyorum hocalar bile 14 haftada anlatmışlar tek bir dersi. 6*14. 84 hafta ederken. Of of. Hızlandirilmis bir calismayla finalide verdik bitti Allah'in izniyle. Beklemedeyiz bakalim sinav iyi ama vay efendim birde çan eğrisi varmış. Ya 95 ten bile kalirmisim ben şok. Keşke o bir soruyuda yapip 100 alaydimda çandan kurtulaydim. Yanlis dogru olayi hele tam bir fiyasko. 20 soru ve 4/1. Yanlis dogruyu goturuyomus. Aman gotursun zaten birseyde getirse şaşarım.Bu konuda çokkkk anlatilacak varda kisa keseyim. ;)
Final bitti gruptaki şamada bir harikaydi. Çok guzel insanlar hepside. Tanimadan sevdiklerimden. Neyse final bitti pazartesi işe gidecem sabahın erkn saatinde. Aklima cbs den bilmem kacinci unitenin x konusunu çalisacagim diye dusunuyorum. Bir yerden ses geldi Sevgiii bitti bitti ders yok git yüzünü yıka:) Hay o sese gurban. Kendime geliverdim.

Şimdilerde yanan gözlerle mesaiyi doldur eve gel yemek yap ye bulasik çay ve uyu sabah iş. Ayyy ne çok özlemişim bu monoton hayatimi. Bir hafta final sonuçları aciklanacakmış bekleyip görelim. Sonrasinda gel bahar donemi gel,o zamana kadar ders okul ne varsa unuttuyorum. ;)

2017 güzelliklerlemi başladı ne (özel hayatımda tabi, memleket içinde öyle olur inşallah.) Okulda birinci donemi bitirdim hemde yuksek Agno yla. Onur belgesini hakediyorum Istanbul Universitesi gondermeyi unutmassa sevinirim :)
Yine guzel bir haberi aldim bugun ve devamini bekliyorum insallah. Zor zamanlar ve dua ve sabirla inşallah hersey daha guzel olacak.

Geri