• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Çağlanın Günlüğü

Amanda nede mutlu olduk 9 gün tatil diye. Oda bitiverdi işte. O günlerden kalan, kurban kesimi ve dağıtımı, bayramlaşma ziyaretleri. Anne ve babanın büyük olmasından dolayı evdeki kalabalığın üç gün boyunca hiç azalaması, bol sohbet, bol neşe.Tabi soylemeden edemeyeceğim birde annemle mimiklerle anlaşma durumu var :) Ikramlarda sıralamaları bildiğimi bildiği halde o mimikler olmazsa birşeyler eksık kalacak sanmaları. :) Ah benim güzel annem ahhh.:)
Bu yılda bitti agız tadıyla bir bayram darısı diğer bayramlara.

Velhasil bitirdik kocaaa tatili şimdi işe adaptasyon konuları gündemde. Pazartesiyi anlattık mı hayırlısıyla gerisi gelir.:)

Nede güzel gülüyordu be günlük Egecik. Gözlerinin içi gülüyordu. "Hala bugün çok mutluyum" derken o pamuk yanakta tebessumle oluşan gamzesi ne güzeldi karagözlü egemin.Hep gül inşallah melek yüreklim. Doğum günün kutlu olsun.
Ah Çağlamı unuttum.Kıpır kıpır Çağlam yerinde duramayan.Sevgi dolu ,narin, duygusal,dünya tatlısı teyzesinin birtanesi sende iyiki doğdun.
Işte böyle iki haftaya iki doğum günü. Ne çabuk geçiyor yıllar. Her ikisinide doğumhanenin kapısında kuçağıma alışımı hatırladım. Ve şimdi laflarına,sözlerine yetişemiyorum kimi zaman. Allah sağlıklı ömürler versin tüm çocuklara.

Ne gündü be günlük. Öğleden sonra nefes almaya bile zaman bulamayacağım sandım o kadar yani. Birde işi kolaylaştıracağım diye zorlaştıran var ya sayın E.....ah o işte tamamen bitirdi .Beden yorgunluğuna eyvallah diyecektim ruhumu,beynimide yormasaydı. Anlamadım onca yıl okuyup bir bilezik almış koluna ama maalesefki o bilezik uymuyor bilgisine. Offf be günlük dedikoduya girdim sanki aslında yapmam ama bugün fena birgündü ve hala sesini duyuyorum S..... su hasta şöylemi oldu? S.... bu hastanın sence nasıl sonucu. Offf offf az bilgi lütfen diyorum. Bu ara teknik işlerinde üstesinden geldim E..... ye rağmen neyse tamam tamam dedikodu yok.:)
Beypazarı kurusuyla çay keyfide bambaşka :) ( lafıda iyi çevirdim)
Tebessüm ettim sanırım annem izliyor göz altından fark ediyorum :) canım annem ya .O demeden "yine düştün içine "diye çayını yenileyim ben en iyisi.

Görüşürüz ......:)

Kara kapkara günler. Acı feryatlar yürek yakıyor. Soma ağlıyor gözlerde yaş,yüreklerde derman kalmadı. Ne söz yetiyor ne yürek dayanıyor. Ateş düştü Somada ocaklara. Kimi eşini, kimi babasını,kimi oğlunu kaybetti. Bu kaybedişlere hangi yürek dayanır. Söz kifayetsiz söz boğum boğum boğazda.....

Rabbim hala kurtalıcakları canlı çıkmasını nasip etsin inşallah.

Hayatını kaybeden insanlarımıza Rabbimden rahmet yakınlarına sabır diliyorum.....

Geri