YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Arl 2013 #11 Bir zamanlar (geçen yıl) faceye giriş nedenim olmuştu. Bağımlılık yarattığını erken farkedip bıraktığım oyundur kendileri
Bir zamanlar (geçen yıl) faceye giriş nedenim olmuştu. Bağımlılık yarattığını erken farkedip bıraktığım oyundur kendileri
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Arl 2013 #13 Bence hiç bulaşılmaması gereken bir oyun ;Oyunlardan nefret ederim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Arl 2013 #15 r0se dediki: Bence eglenceli. Genişletmek için tıklayın... Zaman hırsızı
r0se Forum Onuru Özel üye 3 Arl 2013 #16 YoRuMSuZ dediki: Zaman hırsızı Genişletmek için tıklayın... Olablirim evet ama MUTLU ediyor bnı. Eglenceli oldugu için hayal kırıklıgına ugratmıyor
YoRuMSuZ dediki: Zaman hırsızı Genişletmek için tıklayın... Olablirim evet ama MUTLU ediyor bnı. Eglenceli oldugu için hayal kırıklıgına ugratmıyor
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Arl 2013 #17 r0se dediki: Olablirim evet ama MUTLU ediyor bnı. Eglenceli oldugu için hayal kırıklıgına ugratmıyor Genişletmek için tıklayın... Zaman geri dönmemek üzere akıp gidiyor, bu ve benzeri zaman hırsızları oyunlara kıl oluyorum Aslında kıl olduğum facebook'un ta kendisi
r0se dediki: Olablirim evet ama MUTLU ediyor bnı. Eglenceli oldugu için hayal kırıklıgına ugratmıyor Genişletmek için tıklayın... Zaman geri dönmemek üzere akıp gidiyor, bu ve benzeri zaman hırsızları oyunlara kıl oluyorum Aslında kıl olduğum facebook'un ta kendisi
r0se Forum Onuru Özel üye 3 Arl 2013 #18 Bende sevmem kullanmamda SADECE seker oyunu için abimin facesını kullanıyorm . Ve oldukca memnumum oyundan zaman kaybı falanda değil BENİM için
Bende sevmem kullanmamda SADECE seker oyunu için abimin facesını kullanıyorm . Ve oldukca memnumum oyundan zaman kaybı falanda değil BENİM için
r0se Forum Onuru Özel üye 3 Arl 2013 #20 Önerinize bence kendinizn uymanızı tavsiye ederim(çok saçma bir cümle oldu ama kuramadım) Neyse sohbete dönmesin burası keyifli forumlar adminim
Önerinize bence kendinizn uymanızı tavsiye ederim(çok saçma bir cümle oldu ama kuramadım) Neyse sohbete dönmesin burası keyifli forumlar adminim