YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Arl 2013 #21 Kendim uymaya başladım zaten yavaştan Teşekkürler iyi forumlar
D dandin Ziyaretçi 24 Eyl 2021 #25 aslann dediki: Son zamanlarda oldukça popüler olan bir oyun.Pc de de oynayabilirsiniz.Amaç size verilen görevleri yerine getirmek şekerleri yok etmek vb. Genişletmek için tıklayın...
aslann dediki: Son zamanlarda oldukça popüler olan bir oyun.Pc de de oynayabilirsiniz.Amaç size verilen görevleri yerine getirmek şekerleri yok etmek vb. Genişletmek için tıklayın...
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 25 Eyl 2021 #26 hic vaktim yok oyuna harciyacak hayatta yapilacak daha cok güzel seyler varken oyun takil kal bide bakmisin saatlerce oynamisin haberin yok tren kacmis
hic vaktim yok oyuna harciyacak hayatta yapilacak daha cok güzel seyler varken oyun takil kal bide bakmisin saatlerce oynamisin haberin yok tren kacmis
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 24 Ksm 2021 #29 ben yüklüyorum canim istedigi zaman canim bitene kadar oynuyom bitincede siliyorum