dderya kOkOşŞ V.I.P 7 Tem 2016 #171 Papatya dediki: @dderya Falıma baksın istiyorum sadece 2 gündür. Ama söyleyemiyorum utanıyorum. Genişletmek için tıklayın... Canimsin sennnn cat diye soyleyebilirsin deryacigina her seyi kuzummm bakarim elbet:*
Papatya dediki: @dderya Falıma baksın istiyorum sadece 2 gündür. Ama söyleyemiyorum utanıyorum. Genişletmek için tıklayın... Canimsin sennnn cat diye soyleyebilirsin deryacigina her seyi kuzummm bakarim elbet:*
P Papatya V.I.P V.I.P 7 Tem 2016 #172 dderya dediki: Canimsin sennnn cat diye soyleyebilirsin deryacigina her seyi kuzummm bakarim elbet:* Genişletmek için tıklayın... Canımsın benim sen...
dderya dediki: Canimsin sennnn cat diye soyleyebilirsin deryacigina her seyi kuzummm bakarim elbet:* Genişletmek için tıklayın... Canımsın benim sen...
P Papatya V.I.P V.I.P 8 Tem 2016 #175 Dolaptaki üzümlerimden biraz yemek istiyor canım, ama pestil oldum diyebilirim.
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 9 Tem 2016 #178 Yiyebildiğim kadar vanilyalı dondurma. Yemekten bıkmak istiyorum
P Papatya V.I.P V.I.P 12 Tem 2016 #179 Deniz, kum & güneş. Sabah 7den 9a kadar sahilde olmak. Birde akşam üzeri gün batımında sahilde olmak.
Deniz, kum & güneş. Sabah 7den 9a kadar sahilde olmak. Birde akşam üzeri gün batımında sahilde olmak.