merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 19 Tem 2016 #192 dderya dediki: Karamelli dondurma Genişletmek için tıklayın... Ben diyecektim Meybuz
dderya kOkOşŞ V.I.P 19 Tem 2016 #193 merakettim dediki: Ben diyecektim Meybuz Genişletmek için tıklayın... Ben de meybuz istedim su an ama dolapta tek dondurma kalmamis sayemde
merakettim dediki: Ben diyecektim Meybuz Genişletmek için tıklayın... Ben de meybuz istedim su an ama dolapta tek dondurma kalmamis sayemde
P Papatya V.I.P V.I.P 20 Tem 2016 #195 Çok unutkan olduğum halde bazı yaşananları unutamıyorum tek istediğim onları unutmak. Değilse ötenazi yapılsın.
Çok unutkan olduğum halde bazı yaşananları unutamıyorum tek istediğim onları unutmak. Değilse ötenazi yapılsın.
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 23 Ags 2016 #199 Soylee bi nar olsa da yesekk ne cok canim cekti gece gece
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 23 Ags 2016 #200 ~Esinti~ dediki: Soylee bi nar olsa da yesekk ne cok canim cekti gece gece Genişletmek için tıklayın... Bi aç kediliktir gidiyor... Valla çok iyi olurdu...Benim de canım istedi şimdi ne yapıcaz...
~Esinti~ dediki: Soylee bi nar olsa da yesekk ne cok canim cekti gece gece Genişletmek için tıklayın... Bi aç kediliktir gidiyor... Valla çok iyi olurdu...Benim de canım istedi şimdi ne yapıcaz...