Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 19 Ags 2013 #11 Çaycı, getir, ilâç kokulu çaydan! Dakika düşelim, senelik paydan!..' | Necib Fâzıl Kısakürek
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 19 Ags 2013 #12 'Ama bu kente gelirsen unutma beni ara, Sana bir çay ve temiz yaralar ısmarlarım..' | Osman Konuk
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 19 Ags 2013 #13 'Seni çay içerken izlemek, Seni çay doldururken, Seni demlerken çayı, Kimseler inanmasa da düpedüz sevap..' | Alper Gencer
'Seni çay içerken izlemek, Seni çay doldururken, Seni demlerken çayı, Kimseler inanmasa da düpedüz sevap..' | Alper Gencer
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 19 Ags 2013 #15 'Her gülümseyişin de tüm ülkeye çay ısmarlayayım, Seninleyken bir yudum çay zenginleştirilmiş uranyum gibi enerji veriyor bana..' | Murat Menteş
'Her gülümseyişin de tüm ülkeye çay ısmarlayayım, Seninleyken bir yudum çay zenginleştirilmiş uranyum gibi enerji veriyor bana..' | Murat Menteş
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 19 Ags 2013 #16 'Bütün gün kahvede oturdum yedek kulübesinde ve bir kardeşim saf dışı kalsın diye çay söyledim kahveden..' | İbrahim Tenekeci
'Bütün gün kahvede oturdum yedek kulübesinde ve bir kardeşim saf dışı kalsın diye çay söyledim kahveden..' | İbrahim Tenekeci
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 19 Ags 2013 #18 'Yazsam okusam, okusam yazsam biri devamlı çay verse bana..' | Ömer Lütfi Mete
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 19 Ags 2013 #19 'Adamlar bana çay verdi çay! ya çay veren adam hiç kötü olur mu?' | Leyla ile Mecnun - İsmail Abi