M _Miroğlu_ Aktif 28 Ags 2013 #31 Sen bana mı soruyorsun yalnızlığı sever misin diye? Ben ki; Çayı bile iki şekerle içerim, birlikte erisinler diye. Sunay Akın Genişletmek için tıklayın... Sunay Abim iyi demişsin ama bizim de 6 şeker atıp halay çektirdiğimiz yok. Hani bil istedim.
Sen bana mı soruyorsun yalnızlığı sever misin diye? Ben ki; Çayı bile iki şekerle içerim, birlikte erisinler diye. Sunay Akın Genişletmek için tıklayın... Sunay Abim iyi demişsin ama bizim de 6 şeker atıp halay çektirdiğimiz yok. Hani bil istedim.
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 28 Ags 2013 #32 "Çayın kalabalıkla arası iyidir. Kahve yalnızlık ister." |Leyla İle Mecnun|
M _Miroğlu_ Aktif 28 Ags 2013 #33 Yalnızlığın üzerine sıcak bir çay iyi gidiyor da gözlerin gitmiyor aklımdan... Küçük İskender
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 30 Ags 2013 #35 Çayda ne buluyorsun diyorlar… İnsanlarda arayıp da bulamadığımı buluyorum. Sıcaklık ve samimiyet.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 30 Ags 2013 #36 İki çay söylemiştik orada biri açık, keşke yalnız bunun için sevseydim seni…
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 30 Ags 2013 #37 Anılarda kalırdı belki de zamanla ince bel, namussuz çay bile ince belli bardaktan verilmeseydi eğer…
Anılarda kalırdı belki de zamanla ince bel, namussuz çay bile ince belli bardaktan verilmeseydi eğer…