RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 11 Mrt 2012 #431 hiç sevmem mesaj yazmayı o yüzden böylesi daha iyi boşver
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Mrt 2012 #432 valla bende öyle rüzgar.. sırf mesajla uğraşmayım diye faturalı hat kullanıyorum, varsa bir sorun aç konuş arkadaş ne o yaz yaz başı yok sonu yok..
valla bende öyle rüzgar.. sırf mesajla uğraşmayım diye faturalı hat kullanıyorum, varsa bir sorun aç konuş arkadaş ne o yaz yaz başı yok sonu yok..
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 11 Mrt 2012 #433 sitem dediki: valla bende öyle rüzgar.. sırf mesajla uğraşmayım diye faturalı hat kullanıyorum, varsa bir sorun aç konuş arkadaş ne o yaz yaz başı yok sonu yok.. Genişletmek için tıklayın... aynen öyle
sitem dediki: valla bende öyle rüzgar.. sırf mesajla uğraşmayım diye faturalı hat kullanıyorum, varsa bir sorun aç konuş arkadaş ne o yaz yaz başı yok sonu yok.. Genişletmek için tıklayın... aynen öyle
DeNiZ- Forumun Delisi =) 11 Mrt 2012 #435 Dediklerim için üzgünüm... Ama bana da hak ver bu mesaj gelmiş bana