yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 5 Nsn 2012 #451 sevmek dünyanın en güzel şeyi seni seviyorum tatlım iyi geceler..
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 5 Nsn 2012 #452 Turkcell sekreter yazın 7777 e ücretsiz gönderin anlatılacakları kaçırmayın.. reklam gibi oldu
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 5 Nsn 2012 #455 RUZG4R dediki: Turkcell sekreter yazın 7777 e ücretsiz gönderin anlatılacakları kaçırmayın.. reklam gibi oldu Genişletmek için tıklayın... Ne anlatıcaklarmış acaba
RUZG4R dediki: Turkcell sekreter yazın 7777 e ücretsiz gönderin anlatılacakları kaçırmayın.. reklam gibi oldu Genişletmek için tıklayın... Ne anlatıcaklarmış acaba
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 5 Nsn 2012 #456 haha yav bu mesaj bana her gün geliyor ısrarla anlatacaklar bir şeyler ama Sitem orasını hiç düşünmemiştim dur ben yarın bakayım
haha yav bu mesaj bana her gün geliyor ısrarla anlatacaklar bir şeyler ama Sitem orasını hiç düşünmemiştim dur ben yarın bakayım
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 5 Nsn 2012 #457 RUZG4R dediki: haha yav bu mesaj bana her gün geliyor ısrarla anlatacaklar bir şeyler ama Sitem orasını hiç düşünmemiştim dur ben yarın bakayım Genişletmek için tıklayın... benide haber et merak ettim şimdi bak
RUZG4R dediki: haha yav bu mesaj bana her gün geliyor ısrarla anlatacaklar bir şeyler ama Sitem orasını hiç düşünmemiştim dur ben yarın bakayım Genişletmek için tıklayın... benide haber et merak ettim şimdi bak
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 8 Nsn 2012 #460 Abla kurban aç telefonunu,bir gün aşık olduğunda beni anlayacaksın,en iyisi bu...gidiyorum,herkes yanımda sende yanımda olsan keşke...ne olur susma böcüğüm,konuş kız ama susma.
Abla kurban aç telefonunu,bir gün aşık olduğunda beni anlayacaksın,en iyisi bu...gidiyorum,herkes yanımda sende yanımda olsan keşke...ne olur susma böcüğüm,konuş kız ama susma.