_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 22 Mrt 2013 #744 "şemsiye almayan kafamı..." yazık su gibi olmuş yavrum ya
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 23 Mrt 2013 #747 felsefe_mi dediki: Bir mağazanın indirim mesajı Genişletmek için tıklayın... onlarda olmasa kimsenin msj atacağı yok zaten.. benim telde aynı ya operatörden ya magazalardan
felsefe_mi dediki: Bir mağazanın indirim mesajı Genişletmek için tıklayın... onlarda olmasa kimsenin msj atacağı yok zaten.. benim telde aynı ya operatörden ya magazalardan
felsefe_mi ...!... Özel üye 23 Mrt 2013 #748 yaren* dediki: onlarda olmasa kimsenin msj atacağı yok zaten.. benim telde aynı ya operatörden ya magazalardan Genişletmek için tıklayın... Yok o konuda durumum o kadar vahim değil Özel mesajlık hattım var
yaren* dediki: onlarda olmasa kimsenin msj atacağı yok zaten.. benim telde aynı ya operatörden ya magazalardan Genişletmek için tıklayın... Yok o konuda durumum o kadar vahim değil Özel mesajlık hattım var
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 23 Mrt 2013 #749 felsefe_mi dediki: Yok o konuda durumum o kadar vahim değil Özel mesajlık hattım var Genişletmek için tıklayın... ben uğrasamam arkadaş msjla falan ya arasın ya arayayım
felsefe_mi dediki: Yok o konuda durumum o kadar vahim değil Özel mesajlık hattım var Genişletmek için tıklayın... ben uğrasamam arkadaş msjla falan ya arasın ya arayayım
felsefe_mi ...!... Özel üye 23 Mrt 2013 #750 yaren* dediki: ben uğrasamam arkadaş msjla falan ya arasın ya arayayım Genişletmek için tıklayın... Mesaj candır ya
yaren* dediki: ben uğrasamam arkadaş msjla falan ya arasın ya arayayım Genişletmek için tıklayın... Mesaj candır ya