yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 23 Mrt 2013 #751 felsefe_mi dediki: Mesaj candır ya Genişletmek için tıklayın... size mutluluklar dilerim
MeRciMeK V.I.P V.I.P 23 Mrt 2013 #752 Uygunluk test edildi pazartesi günü için hehe Birlikteyiz o zaman
MeRciMeK V.I.P V.I.P 25 Mrt 2013 #754 ..... özlem hoca çok beğenmiş sunumu tam istediğim gibi olmuş demiş .. Senin sayende valla ne kadar teşekkür etsem az
..... özlem hoca çok beğenmiş sunumu tam istediğim gibi olmuş demiş .. Senin sayende valla ne kadar teşekkür etsem az
felsefe_mi ...!... Özel üye 25 Mrt 2013 #755 Operatörler benle dalga geçiyor Vodafone'a gelen mesajım numaramı turkcelle taşımam gerektiğini düşünüyorken, turkcell numarama gelen mesaj numaramı vodafone'a taşımam gerektiğini düşünüyor. Avea beni ciddiye almıyor
Operatörler benle dalga geçiyor Vodafone'a gelen mesajım numaramı turkcelle taşımam gerektiğini düşünüyorken, turkcell numarama gelen mesaj numaramı vodafone'a taşımam gerektiğini düşünüyor. Avea beni ciddiye almıyor
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 26 Mrt 2013 #756 Karar verdim otomatik vites alacağım . Benim yanıt ..Cehennemin dibini al ..