sinovax Katılımcı 13 Eyl 2012 #1 Evet, herkesten önce Çerez Gazete sizin ellerinizde! Not: Gazetedeki içerik tamamen mizahi amaçla hazırlanmıştır. Hiçbir gerçekliği yoktur. Arkadaşlarımızın affına sığınıyorum.
Evet, herkesten önce Çerez Gazete sizin ellerinizde! Not: Gazetedeki içerik tamamen mizahi amaçla hazırlanmıştır. Hiçbir gerçekliği yoktur. Arkadaşlarımızın affına sığınıyorum.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Eyl 2012 #3 kardeş ne güzel olmuş bu özel sayı ellerine sağlık. Malbora ücreti henüz ödemedim
sinovax Katılımcı 13 Eyl 2012 #5 Çağlayağmur dediki: kardeş ne güzel olmuş bu özel sayı ellerine sağlık. Malbora ücreti henüz ödemedim Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ettim .d yok mu bi babayiğit atsın bi gol?
Çağlayağmur dediki: kardeş ne güzel olmuş bu özel sayı ellerine sağlık. Malbora ücreti henüz ödemedim Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ettim .d yok mu bi babayiğit atsın bi gol?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Eyl 2012 #6 sinovax dediki: Teşekkür ettim .d yok mu bi babayiğit atsın bi gol? Genişletmek için tıklayın... O biraz zor görünüyor )))
sinovax dediki: Teşekkür ettim .d yok mu bi babayiğit atsın bi gol? Genişletmek için tıklayın... O biraz zor görünüyor )))
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Eyl 2012 #7 Bayıldım bende gazeteye Aslında vaktin oldukça böyle özel sayılar çıkarsan çok güzel olur
sinovax Katılımcı 13 Eyl 2012 #8 ZeyNoO dediki: Bayıldım bende gazeteye Aslında vaktin oldukça böyle özel sayılar çıkarsan çok güzel olur Genişletmek için tıklayın... haber yapabilirsem çıkarırım tabi
ZeyNoO dediki: Bayıldım bende gazeteye Aslında vaktin oldukça böyle özel sayılar çıkarsan çok güzel olur Genişletmek için tıklayın... haber yapabilirsem çıkarırım tabi
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 14 Eyl 2012 #10 çok eğlenceli ve güzel olmuş aslında biraz daha geniş kapsam tutabilirsin bunu okuması zevkliydi ellerine sağlık
çok eğlenceli ve güzel olmuş aslında biraz daha geniş kapsam tutabilirsin bunu okuması zevkliydi ellerine sağlık