@_nehir_ ve @-araz- la ortaklığa giren aslan para sayarken yakalandı.Para saymaya dalan aslann bizim çekim yaptığımızı bile fark etmedi.
@yaren* İlk kez Çerez Magazin Muhabirlerince görüntülendi. Kanatlarının olması dikkat çekerken Forum meleği olarak bilinen @ZeyNoO nun buna ne tepki vereceği merak konusu.
Notebooku terasta unutan @cemree sen nasıl benim peşimden gelmezsin diye notebooku bu hale getirdi.Bu olaydan sonra tabletinden haber alınamıyor.
@yaren* İlk kez Çerez Magazin Muhabirlerince görüntülendi. Kanatlarının olması dikkat çekerken Forum meleği olarak bilinen @ZeyNoO nun buna ne tepki vereceği merak konusu.
Notebooku terasta unutan @cemree sen nasıl benim peşimden gelmezsin diye notebooku bu hale getirdi.Bu olaydan sonra tabletinden haber alınamıyor.
Pasta sevdasıyla bilinen @DörtYapraklıYonca King of pasta ödülünü aldı. Ödülün altın pasta olması görenleri şaşırttı. Yonca ise ben zaten pasta yapıyorum pasta hediye etmekte nedir deyip pastayı sunucunun yüzüne yapıştırdı.
Çerez Üyeleripikniğe gitti @nehir in ben bu merdivenlerden çıkamam demesi üzerine dağa asansör yapıldı. İşte aslannın nehire yaptığı o asansör.