eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 28 Ags 2013 #101 Asi MeLeK dediki: yavaş gel..herkes yicek çok sabırsızsın Haksız deilsin ama şimdi..böle bi pastayı bn görsem bnde saldırırım.. Genişletmek için tıklayın... hücuma geçelim önce kapanın olsun
Asi MeLeK dediki: yavaş gel..herkes yicek çok sabırsızsın Haksız deilsin ama şimdi..böle bi pastayı bn görsem bnde saldırırım.. Genişletmek için tıklayın... hücuma geçelim önce kapanın olsun
L LâL ღ GALATASARAY ღ 28 Ags 2013 #102 aslann dediki: pehh pehh Pastamı kaptıracağımı sanmıyorum Sus payı yok :kizgin: Genişletmek için tıklayın... Ama Ama Ben =SS
aslann dediki: pehh pehh Pastamı kaptıracağımı sanmıyorum Sus payı yok :kizgin: Genişletmek için tıklayın... Ama Ama Ben =SS
eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 28 Ags 2013 #103 aslann dediki: Ecel kaçırsak mı pastayı Genişletmek için tıklayın... kaçıralım beraber ama bn senle paylaşamam üzgünün tüü derim sen daha yiyemezsin ben tek başıma yutarım
aslann dediki: Ecel kaçırsak mı pastayı Genişletmek için tıklayın... kaçıralım beraber ama bn senle paylaşamam üzgünün tüü derim sen daha yiyemezsin ben tek başıma yutarım
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 28 Ags 2013 #104 Göz Yaşım'sın dediki: Ama Ama Ben =SS Genişletmek için tıklayın... Alıngan görüyorum seni bir kaç gündür =)
Göz Yaşım'sın dediki: Ama Ama Ben =SS Genişletmek için tıklayın... Alıngan görüyorum seni bir kaç gündür =)
~meLek~ GalataSaray'ım 28 Ags 2013 #105 eCeL dediki: hücuma geçelim önce kapanın olsun Genişletmek için tıklayın... Bu iş Böyle olmucak en iyisi sen*ben*@aslann kaçıralım pastayı üçümüze rahat rahat yeter..çünkü hepimizde aynı amaç var..hedefe doğru yol alalımm.. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
eCeL dediki: hücuma geçelim önce kapanın olsun Genişletmek için tıklayın... Bu iş Böyle olmucak en iyisi sen*ben*@aslann kaçıralım pastayı üçümüze rahat rahat yeter..çünkü hepimizde aynı amaç var..hedefe doğru yol alalımm..
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 28 Ags 2013 #106 eCeL dediki: kaçıralım beraber ama bn senle paylaşamam üzgünün tüü derim sen daha yiyemezsin ben tek başıma yutarım Genişletmek için tıklayın... Ben demiştim tüüü zaten Bana kaldı pasta =RR=RR
eCeL dediki: kaçıralım beraber ama bn senle paylaşamam üzgünün tüü derim sen daha yiyemezsin ben tek başıma yutarım Genişletmek için tıklayın... Ben demiştim tüüü zaten Bana kaldı pasta =RR=RR
L LâL ღ GALATASARAY ღ 28 Ags 2013 #107 aslann dediki: Alıngan görüyorum seni bir kaç gündür =) Genişletmek için tıklayın... Hep Hassasımdır : ) Ama Öylesine Takılıyorum Yani
aslann dediki: Alıngan görüyorum seni bir kaç gündür =) Genişletmek için tıklayın... Hep Hassasımdır : ) Ama Öylesine Takılıyorum Yani
eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 28 Ags 2013 #108 aslann dediki: Ben demiştim tüüü zaten Bana kaldı pasta =RR=RR Genişletmek için tıklayın... sus önce ben didim bi kere
aslann dediki: Ben demiştim tüüü zaten Bana kaldı pasta =RR=RR Genişletmek için tıklayın... sus önce ben didim bi kere
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 28 Ags 2013 #109 eCeL dediki: hücuma geçelim önce kapanın olsun Genişletmek için tıklayın... kaptım bende
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 28 Ags 2013 #110 eCeL dediki: sus önce ben didim bi kere Genişletmek için tıklayın... Demekle olmaz önce ben yaptım