eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 28 Ags 2013 #111 aslann dediki: Demekle olmaz önce ben yaptım Genişletmek için tıklayın... seni döferim gaplan içimdeki canavarı çıkartma benim o :yeter
aslann dediki: Demekle olmaz önce ben yaptım Genişletmek için tıklayın... seni döferim gaplan içimdeki canavarı çıkartma benim o :yeter
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 28 Ags 2013 #112 eCeL dediki: seni döferim gaplan içimdeki canavarı çıkartma benim o :yeter Genişletmek için tıklayın... :empati üzülme sana yenisini pembe kar yağınca alırım
eCeL dediki: seni döferim gaplan içimdeki canavarı çıkartma benim o :yeter Genişletmek için tıklayın... :empati üzülme sana yenisini pembe kar yağınca alırım
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 28 Ags 2013 #113 eCeL dediki: seni döferim gaplan içimdeki canavarı çıkartma benim o :yeter Genişletmek için tıklayın... :empati üzülme sana yenisini pembe kar yağınca alırım
eCeL dediki: seni döferim gaplan içimdeki canavarı çıkartma benim o :yeter Genişletmek için tıklayın... :empati üzülme sana yenisini pembe kar yağınca alırım
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 28 Ags 2013 #118 Çok güzel gözüküyor geldim hemen eşlik etmeye