• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

CeReZ Sohbet Alanı

• Konuyu açan Konuyu açan Suskun
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
Ben o aylarda yoktum ama eğer o aydan itibaren foruma düzenli girdiysen dediğim bölüme kaynağınla beraber birde referans (Çabuk görülmesi açısından ) vererek özel üyelik talebini iletebilirmisin.

Ben seni ilk defa o tarihte gördüm forumda arama kayıtlarından o tarihe tekabül ediyor ondan o tarihi koydum yanlış anlaşılmasın

İkinizi de Özel Üye Olma Yolunda Kolay Gelsin ;)

Ben o aylarda yoktum ama eğer o aydan itibaren foruma düzenli girdiysen dediğim bölüme kaynağınla beraber birde referans (Çabuk görülmesi açısından ) vererek özel üyelik talebini iletebilirmisin.

Ben seni ilk defa o tarihte gördüm forumda arama kayıtlarından o tarihe tekabül ediyor ondan o tarihi koydum yanlış anlaşılmasın

İkinizi de Özel Üye Olma Yolunda Kolay Gelsin ;)

estf kardeşim yanlış anlaşılacak bir durum yok. Aksine yardımcı oldun teşekkür ederiz :) Özel Üyelik isteğim yok açıkcası o yüzden bir sıkıntı yok ama gönül isterki katılımcı kısmını ben kendim değistirebiliyim :P o iyi olurdu sadece :)) İlgilendiğin için Teşekkür ederim. :)

Geri