• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

CeReZ Sohbet Alanı

• Konuyu açan Konuyu açan Suskun
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
,

Senden güzel değil ama : )
Yeni geldim işten tatlım ama sanmaki yoluna girdi bi şeyler... :) Sadece şifreyi çözdüm :)
Sen nasılsın bitanesi..

ben daha güzelim dimi.. :P
fena değil yatıyorum bi yandan yılmaz dinliyorum ortamı iyice duygusallaştırdım.. :)
bende en azından bunu hallettin sandım hakkaten..:) olsun şifreyi çözmüşün ya o da güzel .. :)

Oh gel keyfim gel :) Hayat size güzel valla... :)

İnşAllah oda olcak tatlım artık çok yoruldum sorunlardan... :honk:

güzel vala iyi tarafından bakıcaksın hep hayata.. :))
hastayım kız keyiften yatmıyorum ki içim dışım hatta azcık ruhum bile acıyo.. :) sabah akşam uyur oldum bi kaç gündür.. :) birazdan yine uyurum .. :)

olur elbet canım vardır her şeyin bi sonu .. sen kendini bırakmicaksın ama sonra biliyosun çok çirkef oluyorum.. :)) kızarım .. :)

güzel vala iyi tarafından bakıcaksın hep hayata.. :))
hastayım kız keyiften yatmıyorum ki içim dışım hatta azcık ruhum bile acıyo.. :) sabah akşam uyur oldum bi kaç gündür.. :) birazdan yine uyurum .. :)

olur elbet canım vardır her şeyin bi sonu .. sen kendini bırakmicaksın ama sonra biliyosun çok çirkef oluyorum.. :)) kızarım .. :)

Oh uyumaya zamanda var daha ne olsun Sahram :) Geçmiş olsun ama öyle üşütme işte kendini. :(

Bırakmıyorum yeter ki elimden tutan birini göreyim. Bende elimden tutulmadığında çok çirkef oluyorum balım :D

Geri