dderya kOkOşŞ V.I.P 26 Tem 2014 #2,882 iyiyim diyebilmeyi isterdim, ama ortalarda bi yerlerdeyim iste. icimde huzursuzluklar var.. seni sormalı @LâL'ciğim
iyiyim diyebilmeyi isterdim, ama ortalarda bi yerlerdeyim iste. icimde huzursuzluklar var.. seni sormalı @LâL'ciğim
L LâL ღ GALATASARAY ღ 26 Tem 2014 #2,883 dderya dediki: iyiyim diyebilmeyi isterdim, ama ortalarda bi yerlerdeyim iste. icimde huzursuzluklar var.. seni sormalı @LâL'ciğim Genişletmek için tıklayın... Elhamdülillah Canım Benim Herşeye Rağmen Hayırdır İnşâAllah Bi Sorun Varsa Özelde Konuşalım İstersen ?
dderya dediki: iyiyim diyebilmeyi isterdim, ama ortalarda bi yerlerdeyim iste. icimde huzursuzluklar var.. seni sormalı @LâL'ciğim Genişletmek için tıklayın... Elhamdülillah Canım Benim Herşeye Rağmen Hayırdır İnşâAllah Bi Sorun Varsa Özelde Konuşalım İstersen ?
dderya kOkOşŞ V.I.P 26 Tem 2014 #2,884 LâL dediki: Elhamdülillah Canım Benim Herşeye Rağmen Hayırdır İnşâAllah Bi Sorun Varsa Özelde Konuşalım İstersen ? Genişletmek için tıklayın... cok tesekkur ederim canimmm iyi olur ya.. :/
LâL dediki: Elhamdülillah Canım Benim Herşeye Rağmen Hayırdır İnşâAllah Bi Sorun Varsa Özelde Konuşalım İstersen ? Genişletmek için tıklayın... cok tesekkur ederim canimmm iyi olur ya.. :/
L LâL ღ GALATASARAY ღ 26 Tem 2014 #2,885 dderya dediki: cok tesekkur ederim canimmm iyi olur ya.. :/ Genişletmek için tıklayın... Geliyorum Canım Aç Kapıyı
dderya dediki: cok tesekkur ederim canimmm iyi olur ya.. :/ Genişletmek için tıklayın... Geliyorum Canım Aç Kapıyı
Nevermore* Katılımcı 14 Ags 2014 #2,889 Hoşbulduk sizde hoş geldiniz geçen akşam göktaşı yağmuru vardı dilek tuttunuz mu ben 11 tane kadar gözlemledim
Hoşbulduk sizde hoş geldiniz geçen akşam göktaşı yağmuru vardı dilek tuttunuz mu ben 11 tane kadar gözlemledim
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 14 Ags 2014 #2,890 Haberim yoktu boşa mı gitti şimdi..bir dilek bile tutamadım