• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

CeReZ Sohbet Alanı

• Konuyu açan Konuyu açan Suskun
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
Bnde onu düşünüyorum neden olsun olmasını sağlayan göktaşı kayarken tuttuğumuz dilek mi..istediğimiz şey için yaptığımız mücadele mi..

Kişiye göre değişir bence kimisi hala bunların gerçek olabileceğini düşünmekte , aslında başka bir açıdan bakınca bu hayatında bir bardak su koymaya üşenen tiplerin gerçeği . Ama biliyoruz ki bir şey istiyorsan git ve onu al , kimse sana getirmez . Ztn güzel olanda o değil mi , mücadele etmek kolay elde edince hiçbir şeyin kıymeti olmuyor. yani bazen diyorum da bir şey için mücadele etmek onu elde etmekten daha fazla haz veriyor ??

Kişiye göre değişir bence kimisi hala bunların gerçek olabileceğini düşünmekte , aslında başka bir açıdan bakınca bu hayatında bir bardak su koymaya üşenen tiplerin gerçeği . Ama biliyoruz ki bir şey istiyorsan git ve onu al , kimse sana getirmez . Ztn güzel olanda o değil mi , mücadele etmek kolay elde edince hiçbir şeyin kıymeti olmuyor. yani bazen diyorum da bir şey için mücadele etmek onu elde etmekten daha fazla haz veriyor ??
Kesinlikle size katılıyorum

Mantıklı aslında bn bişeyi istediğimde olmuyorsa demekki bu bnm için hayırlı değil bn yapmam gereken herşeyi yaptım mı yaptım olmuyorsa demekki olmaması gerekiyor diye düşünüyorum

Geri