KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 15 Ags 2014 #2,941 Günaydın dün sonunu düşünmeyen kahraman olamaz demiştim..sabah içimden bi ses sonunu düşünen kahraman olamaz diyor..hangisi doğru ya.. Son düzenleme: 15 Ags 2014
Günaydın dün sonunu düşünmeyen kahraman olamaz demiştim..sabah içimden bi ses sonunu düşünen kahraman olamaz diyor..hangisi doğru ya..
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 15 Ags 2014 #2,942 KıRMıZı dediki: Günaydın dün sonunu düşünmeyen kahraman olamaz demiştim..sabah içimden bi sonunu düşünen kahraman olamaz diyor..hangisi doğru ya.. Genişletmek için tıklayın... sabah sabah afyonumuz bir patlasaydı kankam derin mevzulara girmişsin
KıRMıZı dediki: Günaydın dün sonunu düşünmeyen kahraman olamaz demiştim..sabah içimden bi sonunu düşünen kahraman olamaz diyor..hangisi doğru ya.. Genişletmek için tıklayın... sabah sabah afyonumuz bir patlasaydı kankam derin mevzulara girmişsin
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 15 Ags 2014 #2,943 RUZG4R dediki: sabah sabah afyonumuz bir patlasaydı kankam derin mevzulara girmişsin Genişletmek için tıklayın... Napim kankam trafikte gözler kapalı sonumu düşüncekmiydim düşünmücekmiydim..karar veremedim
RUZG4R dediki: sabah sabah afyonumuz bir patlasaydı kankam derin mevzulara girmişsin Genişletmek için tıklayın... Napim kankam trafikte gözler kapalı sonumu düşüncekmiydim düşünmücekmiydim..karar veremedim
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 15 Ags 2014 #2,944 KıRMıZı dediki: Napim kankam trafikte gözler kapalı sonumu düşüncekmiydim düşünmücekmiydim..karar veremedim Genişletmek için tıklayın... Akışına bırak
KıRMıZı dediki: Napim kankam trafikte gözler kapalı sonumu düşüncekmiydim düşünmücekmiydim..karar veremedim Genişletmek için tıklayın... Akışına bırak
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 15 Ags 2014 #2,945 RUZG4R dediki: Akışına bırak Genişletmek için tıklayın... Yok kankam bn kahraman olmak istiyorum
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 15 Ags 2014 #2,946 KıRMıZı dediki: Yok kankam bn kahraman olmak istiyorum Genişletmek için tıklayın... Boş ver gel biz kahve içelim gözümüz açılsın
KıRMıZı dediki: Yok kankam bn kahraman olmak istiyorum Genişletmek için tıklayın... Boş ver gel biz kahve içelim gözümüz açılsın
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 16 Ags 2014 #2,949 LâL dediki: Hayirli Geceler Kimse Yok mu Komsular ? Genişletmek için tıklayın... Mrb lâl bn burdayım