Nevermore* Katılımcı 16 Ags 2014 #2,961 teşekkür ediyorum Allah cümlemizi standarttan şaşırtmasın o zaman )
Nevermore* Katılımcı 16 Ags 2014 #2,963 LâL dediki: Amin mi Dememiz Gerekiyor O Zaman ? : )) Genişletmek için tıklayın... Nerden geldiğimizi unutmamak için )
LâL dediki: Amin mi Dememiz Gerekiyor O Zaman ? : )) Genişletmek için tıklayın... Nerden geldiğimizi unutmamak için )
L LâL ღ GALATASARAY ღ 16 Ags 2014 #2,964 Nevermore* dediki: Nerden geldiğimizi unutmamak için ) Genişletmek için tıklayın... Geldiğimiz Yeri Zaten Biliyoruz ki Hocam : ))
Nevermore* dediki: Nerden geldiğimizi unutmamak için ) Genişletmek için tıklayın... Geldiğimiz Yeri Zaten Biliyoruz ki Hocam : ))
dderya kOkOşŞ V.I.P 16 Ags 2014 #2,966 Nevermore* dediki: hayırlı akşamlar olsun kimsecikler var mı Genişletmek için tıklayın... hayırlı akşamlar
Nevermore* dediki: hayırlı akşamlar olsun kimsecikler var mı Genişletmek için tıklayın... hayırlı akşamlar
L LâL ღ GALATASARAY ღ 16 Ags 2014 #2,969 dderya dediki: canımmm sana da hayırlı akşamlar @LâL Genişletmek için tıklayın... Sağ Ol Canım Benim Nasılsın Bakalım ?
dderya dediki: canımmm sana da hayırlı akşamlar @LâL Genişletmek için tıklayın... Sağ Ol Canım Benim Nasılsın Bakalım ?
dderya kOkOşŞ V.I.P 16 Ags 2014 #2,970 neşeliyim valla son zamanlarda farkında olmadan bişeyler oldu bana baktığım, yaptığīm her şey acayip hevesli geliyor aşık falan da degilim hicbir degisim yok ama hayat gercekten çok güzel bir nasılsın cevabı bu kadar uzatılır sen nasılsın LâL cim?
neşeliyim valla son zamanlarda farkında olmadan bişeyler oldu bana baktığım, yaptığīm her şey acayip hevesli geliyor aşık falan da degilim hicbir degisim yok ama hayat gercekten çok güzel bir nasılsın cevabı bu kadar uzatılır sen nasılsın LâL cim?