• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

CeReZ Sohbet Alanı

• Konuyu açan Konuyu açan Suskun
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
maalesef bilmiyorum şarkıyı, ama hemen dinliyorumm.

ben de ortasını sevmiyorum nedense.. ya çok üzgün, sürekli somurtuk ve soğuk. ya da inanılmaz neşeli oluyorum.
geçenlerde arkadaşa diyordum herşeyin aşırısı makbul diye :) şarkı Pentagram - ölümlü bu arada biraz değişik gelebilir . yine bir bağlantı geldi aklıma bak . Tyler durden , önce dibe vurmaya çalış. onu diyodum kendi kendime dibe vurunca insan daha hızlı çıkar mı bilinmez ama daha sağlam çıktığı konusunda sağlam delilllerim var . acı mıydı en iyi öğretmen ? yoksa kader mi? yoksa takıntılarımız mı .

geçenlerde arkadaşa diyordum herşeyin aşırısı makbul diye :) şarkı Pentagram - ölümlü bu arada biraz değişik gelebilir . yine bir bağlantı geldi aklıma bak . Tyler durden , önce dibe vurmaya çalış. onu diyodum kendi kendime dibe vurunca insan daha hızlı çıkar mı bilinmez ama daha sağlam çıktığı konusunda sağlam delilllerim var . acı mıydı en iyi öğretmen ? yoksa kader mi? yoksa takıntılarımız mı .

işte tam olarak bu şekilde anlatılır :)
dövüş kulübü ve gösteri peygamberi'ni okuyalı uzun zaman olmus ya :( tekrar başlayayım.

bence acıdır. önce dibe vurursun, dökebildiğin kadar keder akıtırsın içinden. ve bir yerden sonra tükenirsin, acı öldürmez... aksine, yaşatır insanı.

Geri