Nevermore* Katılımcı 17 Ags 2014 #2,982 insanın gözü doysun önce , canım tatlı bişiyler çekti diye çayın yanına haylayf , topkek , eti puf ve kremali bisküvi aldım . bisküvide tıkandım
insanın gözü doysun önce , canım tatlı bişiyler çekti diye çayın yanına haylayf , topkek , eti puf ve kremali bisküvi aldım . bisküvide tıkandım
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Ags 2014 #2,984 dderya dediki: iyi geceler canım aşk'a aşık @KıRMıZı ... Genişletmek için tıklayın... İyi geceler tatlım
dderya dediki: iyi geceler canım aşk'a aşık @KıRMıZı ... Genişletmek için tıklayın... İyi geceler tatlım
Nevermore* Katılımcı 17 Ags 2014 #2,985 KıRMıZı dediki: Kalanları bana yolla @Nevermore* Genişletmek için tıklayın... çikolata ile takas olur )
KıRMıZı dediki: Kalanları bana yolla @Nevermore* Genişletmek için tıklayın... çikolata ile takas olur )
L LâL ღ GALATASARAY ღ 17 Ags 2014 #2,987 dderya dediki: neşeliyim valla son zamanlarda farkında olmadan bişeyler oldu bana baktığım, yaptığīm her şey acayip hevesli geliyor aşık falan da degilim hicbir degisim yok ama hayat gercekten çok güzel bir nasılsın cevabı bu kadar uzatılır sen nasılsın LâL cim? Genişletmek için tıklayın... MaşAllah MaşAllah Rabbim Daim Etsin Fıstığım Çok Şükür Bende Çok Neşeliyim
dderya dediki: neşeliyim valla son zamanlarda farkında olmadan bişeyler oldu bana baktığım, yaptığīm her şey acayip hevesli geliyor aşık falan da degilim hicbir degisim yok ama hayat gercekten çok güzel bir nasılsın cevabı bu kadar uzatılır sen nasılsın LâL cim? Genişletmek için tıklayın... MaşAllah MaşAllah Rabbim Daim Etsin Fıstığım Çok Şükür Bende Çok Neşeliyim
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Ags 2014 #2,990 Nevermore* dediki: huuhuuu Genişletmek için tıklayın... Merhaba nasılsınız..