• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

CeReZ Sohbet Alanı

• Konuyu açan Konuyu açan Suskun
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
hayal kurdum biraz belki insan ömrünü uzatan yöntemler bulucaklar ve bizde 900 yıl yaşıycaz görcez :)) çok fantastik oldu . Transhumanizm akımına karşı ilgim bu yüzden var sanırım . en azından o olayı görmek için yaşamak güzel olabilirdi :D:D:D

hayal kurdum biraz belki insan ömrünü uzatan yöntemler bulucaklar ve bizde 900 yıl yaşıycaz görcez :)) çok fantastik oldu . Transhumanizm akımına karşı ilgim bu yüzden var sanırım . en azından o olayı görmek için yaşamak güzel olabilirdi :D:D:D

ama şöyle düşün tabi ölümden sonra hayata inanıyorsan:)

Aslında ölünce sonsuz aleme gitmiş olucaz..eğer iyi bir insan olursak ve görmek istiyorsak görebiliriz bence:)

ama şöyle düşün tabi ölümden sonra hayata inanıyorsan:)

Aslında ölünce sonsuz aleme gitmiş olucaz..eğer iyi bir insan olursak ve görmek istiyorsak görebiliriz bence:)
Allahıma çok şükür . o açıdan düşünürsek dahada ilginç şeyleri öğrenmek ister insan . göktaşından ziyade insan aklı ile algılanamayacak şeyleri . mesela Evren nerde duruyor . hadi bakalım kendimi tekrar zehirledim ne güzel kurtulmuştum bu sorudan :D

Allahıma çok şükür . o açıdan düşünürsek dahada ilginç şeyleri öğrenmek ister insan . göktaşından ziyade insan aklı ile algılanamayacak şeyleri . mesela Evren nerde duruyor . hadi bakalım kendimi tekrar zehirledim ne güzel kurtulmuştum bu sorudan :D

bence çoğu sorunun cevabını ölünce öğreneceğiz..şuan sadece varsayım herşey...

ee öleyim o zaman ben :) bilmiyorum bazıları vardır düşünmeden edemez sanırım onlardanım . bunun yöntemi var mı nasıl uzaklaşıyorsunuz düşüncelerden

tamamen düşünme değil..tabiki düşüneceksin ama kendini o tarafa fazla kaptırırsan burada yaşanacak güzel şeylere kör olmaya başlıyorsun.. önemli olan dengeyi tutturabilmek...sabahtan akşama kapan eve düşün cevap bulabiliyor musun? hayır cevap aslında hayatın içinde:)

Geri