KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Ags 2014 #3,011 Nevermore* dediki: kabul etmek istercesine bakıyorum Genişletmek için tıklayın... bizim için tek doğru var Kur'an-ı Kerim.. önemli olan onu anlayabilmek aradığının cevabı onda yoksa bulduğun ne olursa olsun tam anlamıyla yerine oturmayacaktır.
Nevermore* dediki: kabul etmek istercesine bakıyorum Genişletmek için tıklayın... bizim için tek doğru var Kur'an-ı Kerim.. önemli olan onu anlayabilmek aradığının cevabı onda yoksa bulduğun ne olursa olsun tam anlamıyla yerine oturmayacaktır.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Ags 2014 #3,014 LâL dediki: Ben Geldimm Kimse Yok mu Komşular ? : )) Genişletmek için tıklayın... hoş geldin
L LâL ღ GALATASARAY ღ 17 Ags 2014 #3,015 KıRMıZı dediki: hoş geldin Genişletmek için tıklayın... Hoş Buldum Nasılsın Bakalım ?
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Ags 2014 #3,016 LâL dediki: Hoş Buldum Nasılsın Bakalım ? Genişletmek için tıklayın... İyiyim canım sen nasılsın..
L LâL ღ GALATASARAY ღ 17 Ags 2014 #3,017 KıRMıZı dediki: İyiyim canım sen nasılsın.. Genişletmek için tıklayın... Elhamdülillah İyiyim Canım