Nevermore* Katılımcı 17 Ags 2014 #2,991 KıRMıZı dediki: Merhaba nasılsınız.. Genişletmek için tıklayın... teşekkür ediyorum boş gün geçirmece dinlenmece sizi sormalı
KıRMıZı dediki: Merhaba nasılsınız.. Genişletmek için tıklayın... teşekkür ediyorum boş gün geçirmece dinlenmece sizi sormalı
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Ags 2014 #2,992 Nevermore* dediki: teşekkür ediyorum boş gün geçirmece dinlenmece sizi sormalı Genişletmek için tıklayın... Şuanki halimi resimlemek isterdim..bir elimde telefon kucağımda pc.. karşımda tvde powertürk mutfak yığınla bulaşık etraf dağınık kalkıp benim toplamamı bekliyor...benim de hiç niyetim yok
Nevermore* dediki: teşekkür ediyorum boş gün geçirmece dinlenmece sizi sormalı Genişletmek için tıklayın... Şuanki halimi resimlemek isterdim..bir elimde telefon kucağımda pc.. karşımda tvde powertürk mutfak yığınla bulaşık etraf dağınık kalkıp benim toplamamı bekliyor...benim de hiç niyetim yok
Nevermore* Katılımcı 17 Ags 2014 #2,993 KıRMıZı dediki: Şuanki halimi resimlemek isterdim..bir elimde telefon kucağımda pc.. karşımda tvde powertürk mutfak yığınla bulaşık etraf dağınık kalkıp benim toplamamı bekliyor...benim de hiç niyetim yok Genişletmek için tıklayın... oda güzelmiş ya bulaşık konusu bencede her zaman sıkıntılı =)) gözümün önünde canlandırdımda en son 2,5 saat yıkadığım bulaşık geldi aklıma
KıRMıZı dediki: Şuanki halimi resimlemek isterdim..bir elimde telefon kucağımda pc.. karşımda tvde powertürk mutfak yığınla bulaşık etraf dağınık kalkıp benim toplamamı bekliyor...benim de hiç niyetim yok Genişletmek için tıklayın... oda güzelmiş ya bulaşık konusu bencede her zaman sıkıntılı =)) gözümün önünde canlandırdımda en son 2,5 saat yıkadığım bulaşık geldi aklıma
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Ags 2014 #2,994 Nevermore* dediki: oda güzelmiş ya bulaşık konusu bencede her zaman sıkıntılı =)) gözümün önünde canlandırdımda en son 2,5 saat yıkadığım bulaşık geldi aklıma Genişletmek için tıklayın... Allah'tan Makine var..
Nevermore* dediki: oda güzelmiş ya bulaşık konusu bencede her zaman sıkıntılı =)) gözümün önünde canlandırdımda en son 2,5 saat yıkadığım bulaşık geldi aklıma Genişletmek için tıklayın... Allah'tan Makine var..
Nevermore* Katılımcı 17 Ags 2014 #2,995 KıRMıZı dediki: Allah'tan Makine var.. Genişletmek için tıklayın... bizim makinemiz yoktuu P başlamak bitirmenin yarısı ise kalan yarısınıda makina yapsın
KıRMıZı dediki: Allah'tan Makine var.. Genişletmek için tıklayın... bizim makinemiz yoktuu P başlamak bitirmenin yarısı ise kalan yarısınıda makina yapsın
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Ags 2014 #2,996 Nevermore* dediki: bizim makinemiz yoktuu P başlamak bitirmenin yarısı ise kalan yarısınıda makina yapsın Genişletmek için tıklayın... makinedeki temizleri boşalttım bence bu büyük bir adım
Nevermore* dediki: bizim makinemiz yoktuu P başlamak bitirmenin yarısı ise kalan yarısınıda makina yapsın Genişletmek için tıklayın... makinedeki temizleri boşalttım bence bu büyük bir adım
Nevermore* Katılımcı 17 Ags 2014 #2,997 KıRMıZı dediki: makinedeki temizleri boşalttım bence bu büyük bir adım Genişletmek için tıklayın... bir insan için küçük ama insanlık için büyük bir adım )
KıRMıZı dediki: makinedeki temizleri boşalttım bence bu büyük bir adım Genişletmek için tıklayın... bir insan için küçük ama insanlık için büyük bir adım )
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Ags 2014 #2,998 Nevermore* dediki: bir insan için küçük ama insanlık için büyük bir adım ) Genişletmek için tıklayın... Bence cümle şöyle olmalı Annem için küçük ama benim için büyük bir adım
Nevermore* dediki: bir insan için küçük ama insanlık için büyük bir adım ) Genişletmek için tıklayın... Bence cümle şöyle olmalı Annem için küçük ama benim için büyük bir adım
Nevermore* Katılımcı 17 Ags 2014 #2,999 alıntı yapmıştım zaten ama eminim valide mutlu olmuştur kardeşimden biliyorum
Nevermore* Katılımcı 17 Ags 2014 #3,000 Son aldığımız verilere göre dünyaya 886 yıl sonra 61,000 km/h hızla göktaşı çarpacakmış 94'te jüpitere çarptığı gibi
Son aldığımız verilere göre dünyaya 886 yıl sonra 61,000 km/h hızla göktaşı çarpacakmış 94'te jüpitere çarptığı gibi