DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 4 Tem 2012 #2 Oy oy oy. Yerim ben onları. Tatlının her türlüsünü severim. Ellerine sağlık... Ziyade olsun...
Paradoks ... Elif ... Özel üye 4 Tem 2012 #3 alemdar dediki: Oy oy oy. Yerim ben onları. Tatlının her türlüsünü severim. Ellerine sağlık... Ziyade olsun... Genişletmek için tıklayın... Afiyet Bal şeker olsun abime Burak içinde al birkaççtane
alemdar dediki: Oy oy oy. Yerim ben onları. Tatlının her türlüsünü severim. Ellerine sağlık... Ziyade olsun... Genişletmek için tıklayın... Afiyet Bal şeker olsun abime Burak içinde al birkaççtane
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Tem 2012 #5 Evet çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık @Bal Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Paradoks ... Elif ... Özel üye 4 Tem 2012 #7 cemree dediki: Tarifini istiyorummm Genişletmek için tıklayın... Otur ye üzümü ye bağını sorma
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 4 Tem 2012 #8 Bal dediki: Afiyet Bal şeker olsun abime Burak içinde al birkaççtane Genişletmek için tıklayın... Aldım aldım da anca bana yeter galiba...
Bal dediki: Afiyet Bal şeker olsun abime Burak içinde al birkaççtane Genişletmek için tıklayın... Aldım aldım da anca bana yeter galiba...
cemree =)=) V.I.P 4 Tem 2012 #9 Bal dediki: Otur ye üzümü ye bağını sorma Genişletmek için tıklayın... olmaz öyle denemek gerek