YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Mys 2013 #21 Bu beş sayfalık konu da neyin nesi diye girdim ki tır yapmaya karar verdim anından
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 11 Mys 2013 #22 Esr3 dediki: pepeeyi tinlamayan cocuga cocuk demem ben benim kuzen cani sIkIldIgInda ic cekerek amin deyip yüzünü oksuyor öl bit yani o hic büyümesin hep böyle kalsin isterim Genişletmek için tıklayın... dimi yaa ben bile izliyorum Pepeeyi RUZG4R dediki: Öyle görünüyor ..sayende çocuklar her duvarı kule sanacak Genişletmek için tıklayın... büyüyünce ayırt ederler hem ben kulenin sadece dış duvarını yaptım legolarım yetmedi yarısı çocuklarda kaldı YoRuMSuZ dediki: Bu beş sayfalık konu da neyin nesi diye girdim ki tır yapmaya karar verdim anından Genişletmek için tıklayın... Esrayla çocuklardan konuşuyorduk konu oldu 5 sayfa Tırı nasıl yapıcan Legoların var mı yoksa
Esr3 dediki: pepeeyi tinlamayan cocuga cocuk demem ben benim kuzen cani sIkIldIgInda ic cekerek amin deyip yüzünü oksuyor öl bit yani o hic büyümesin hep böyle kalsin isterim Genişletmek için tıklayın... dimi yaa ben bile izliyorum Pepeeyi RUZG4R dediki: Öyle görünüyor ..sayende çocuklar her duvarı kule sanacak Genişletmek için tıklayın... büyüyünce ayırt ederler hem ben kulenin sadece dış duvarını yaptım legolarım yetmedi yarısı çocuklarda kaldı YoRuMSuZ dediki: Bu beş sayfalık konu da neyin nesi diye girdim ki tır yapmaya karar verdim anından Genişletmek için tıklayın... Esrayla çocuklardan konuşuyorduk konu oldu 5 sayfa Tırı nasıl yapıcan Legoların var mı yoksa