• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Yaptığım Arabalı Kulemm :D

Ha haaa alemsin yaa :D
Ben onların Zeynep ablalarıyım kıyamayacağımı bilirler :D
Hatta yemekten kaçan çocuğu yemek yedirmeyi ben başardım (:

baya ilgileniyorsun sen. iki yasinda olan kuzenime yemek yedirmeye calistim. allah var ugrastim bi on dakika baktim yemiyor kendim yedim annesinede yedi dedim. konu benim icin kapandi :D
ki kalmis ki kacan cocuga yemek yedirmek. kendisi kaybeder :D:D

baya ilgileniyorsun sen. iki yasinda olan kuzenime yemek yedirmeye calistim. allah var ugrastim bi on dakika baktim yemiyor kendim yedim annesinede yedi dedim. konu benim icin kapandi :D
ki kalmis ki kacan cocuga yemek yedirmek. kendisi kaybeder :D:D

İlgilenirim, severim çocukları :) İnşallah bana da nasip olur bir gün :P
Çocukluğumdan beri hep çocukları sevmişimdir ve çocukken yaşıtlarımda bu yüzden darılırdı bana canlı bebeklerle oynuyorum diye :D
İlginç gelecek ve hoşlarına gidecek palavralarla dolu hikayeler anlatıyorsun anlatırkende kaşığı ağızlarına tıkıyorsun :D bakmışsın yemek bitmiş :D

İlgilenirim, severim çocukları :) İnşallah bana da nasip olur bir gün :P
Çocukluğumdan beri hep çocukları sevmişimdir ve çocukken yaşıtlarımda bu yüzden darılırdı bana canlı bebeklerle oynuyorum diye :D
İlginç gelecek ve hoşlarına gidecek palavralarla dolu hikayeler anlatıyorsun anlatırkende kaşığı ağızlarına tıkıyorsun :D bakmışsın yemek bitmiş :D

saka bi yana bende cok severim. ama cirkin cocuklari sevmem fazla. onlarla ilgilenmeyide sevmem :D cok kötüyüm biliyorum :D
ama genel olarak onlarla sohbet etmeye bayilirim. cocuk akli cok komik oluyor :D

saka bi yana bende cok severim. ama cirkin cocuklari sevmem fazla. onlarla ilgilenmeyide sevmem :D cok kötüyüm biliyorum :D
ama genel olarak onlarla sohbet etmeye bayilirim. cocuk akli cok komik oluyor :D

Hemde nasıl akıllılar yaa :D hele bu yaşlarda çok fazla soru soruyorlar. Her cevabının ardından "Neden" diye sormaları yok mu artık cevap bulamıyorsun :D

Sorma yaa hızlı büyüyorlar :D daha önceden Pepee yi açıyordun karşısında uyuyordular :D şimdi artık pepeyi tınlamıyorlar :D büyüdüler hesapta :D

pepeeyi tinlamayan cocuga cocuk demem ben :D
benim kuzen cani sIkIldIgInda ic cekerek amin deyip yüzünü oksuyor :D:D:D:D:D
öl bit yani :D o hic büyümesin hep böyle kalsin isterim :D

Geri