• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

ÇerezDERGİ'yi hayata geçiriyoruz.

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
TRABZONSPOR
TRABZONSPOR
Aslında uzun zamandır gündemde ama hep erteledik sebepsiz yere. Artık ÇerezDERGİ'yi hayata geçirelim diyorum :)

Dergi fon müziği...

Dergi Hakkında...

* Dergimizin adına tam olarak karar veremedim. Şu anda ÇerezMAGAZİN veya ÇerezDERGİ veya Çerez E-Dergi gibi isimler var aklımda... Alternatif isimlere açığız...

* İlk sayıyı sizin desteğinizle ben hazırlayacağım ancak bundan sonraki sayıları isteyen arkadaşlarımız oluşturacak. Bunun için sizin yapmanız sadece Word dosyası oluşturmak ve istediğiniz kadar sayfayı oluşturmak. Word dosyasında nasıl görünüyorsa E-Dergide aynı şekilde görünecek...

* Dergimizin hem net üzerinden izlenebilir hem de exe formatında ve PDF formatında indirilebilir versiyonları olacak. Yani isterseniz net üzerinden izleyebileceksiniz isterseniz bilgisayarınıza indirebileceksiniz.

* Derginin tasarımı ile ilgili eleştirilere açığız. Şu şekilde olsaydı şeklinde değişik dergi sayfalarından örnek verebilirsiniz. (ekran görüntüsü ekleyerek). Konu altında içerik paylaşabildiğiniz gibi görüş, öneri ve eleştirilerinizi de belirtebilirsiniz.

Sonuç olarak...

Yaklaşık bir hafta kadar hiçbir şeyle ilgilenemeyeceğim. Foruma arada girsem de herşeyden elimi çekiyorum bu süreçte. :)

Dergi içeriğini sizler oluşturacaksınız. Bu amaçla...

* Dergide yer almak isteyen arkadaşlarımız istediği içeriği bu konu altında belirtebilirler... Özgün şiirleriniz ve yazılarınızı yayınlamak derginin kalitesi açısından güzel olur kanaatindeyim.

* İlk sayımız için bir ÖNSÖZ yazısı harika olurdu. Bu tarz bir yazıyı da artık bu denli kalemi güçlü arkadaşımızdan biri yazacaktır diye düşünmekteyim :)

* Forum içeriği ile ilgili üyelerimizin kırılmayacağı şekilde magazinsel haberler ekleyebiliriz.

vs.vs.vs

Benim şimdilik aklıma gelen bunlar. Sonuçta acemi dergiciyim :P

Döndüğümde bu konu altına eklenenler (yazı, resim, şiir...) dergimizin ilk sayısının içeriğini oluşturacak. Katılım ve destek için şimdiden teşekkürler:)

73552

Sahurda tam olarak okumamıştım.. Bu konu altında mı paylaşmak gerekiyor Dergide olmasını istediklerimizi:)
Evet aynen öyle. Veya şuraya eklediğim bana ait konunun da dergide olmasını istiyorum gibi link verilebilir. Ancak konuların özenli olması sıradan kopy/paste içeriğin dergide yer almamasını önemsiyorum. Zaten ilk sayı derginin geleceğini de belirlemiş olur. İlk ve tek sayısı ile kalabilir :)

İnternet üzerinden kitap okunmasına falan karşı olsamda
Çok sevindim,biz Çerezciler için uğur getirmesi dileğimle.
Bu arada aklıma kıyak isimler gelirse görüşünüze sunarım...

:)

@YoRuMSuZ özel mesaj yoluyla size konular yollansa dergi daha büyük ilgi görür ve ayri bir heyecanla beklenir diye düsünüyorum :D

Düzenleyen yönetici:
haberleri toplayıp,yorumsuza yollamalılar böyle daha iyi olur:)
@Zipaydir bacımm tam bizlik iş ama yapamıyoruz işte:D

Düzenleyen yönetici:
haberleri toplayıp,yorumsuza yollamalılar böyle daha iyi olur:)
@Zipaydir bacımm tam bizlik iş ama yapamıyoruz işte:D

yapamadigimizi kim söylemis :cool:
netbookumu tamire vereyim üyeleri yakindan taniyayim bizde birseyler yaparik ayipsin :cool:
hem ufuk bu isin ustasi onuda cagirdim gelir bugünlerde :D

Düzenleyen yönetici:
Ben kendime ait deneme yazı ve amatör şiirlerimle yer almak isterim.

Ama öncelikle şöyle bişey yapmak lazım bana göre. Derginin her sayfasında hangi kategori olması gerektiği belirlense daha güzel olur.
Ondan sonra geri kalan herşey oturur gibime geliyor. Her zaman aynı düzende gider böylece:)

Geri