• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

ÇerezDERGİ'yi hayata geçiriyoruz.

Güzel bir çalışma olacaktır genel hatlarıyla içerikte özgün yazılar,şiirler, resimler ve forumdan magazin şekilde olabilir. İşe önsözle başlamak lazım kalemi kuvvetli aile fertlerinin bunu üstlenecegini tahmin ediyorum.

Hayırlı uğurlu olsun diyorum... Forumun tüm içeriği ayrı ayrı kalitede dergiden öte... Bu işin vitrin kısmı... Tabi ki değerli kalemşörlerin, güzel fikirleri ve katkılarıyla kısa zamanda baş köşede yerini alacak ve hızla benimsenecektir... Yaşasın çerez, yaşasın onun cesur yürek kalemşörleri...

Hayırlı uğurlu olsun diyorum... Forumun tüm içeriği ayrı ayrı kalitede dergiden öte... Bu işin vitrin kısmı... Tabi ki değerli kalemşörlerin, güzel fikirleri ve katkılarıyla kısa zamanda baş köşede yerini alacak ve hızla benimsenecektir... Yaşasın çerez, yaşasın onun cesur yürek kalemşörleri...

Destegini bekliyoruz alemdar:)

Ben açtığım konuların altında fotoğraflayarak denemelerini yapıp sunduğum konularımla yer almak isterim

Ayrıca zeynonunda dediği gibi belli sayfa düzenleri oluşturup neye ne kadar yer vereceğimizi ayarlarsak işimiz kolaylaşır =))

Hadi hayırlısı :D

Ne guzel ilginin bu denliyogun olmas :) Demekki dopdolu bir icerik olacak ilk sayimizda. Dondugumde ilkolarak bu konuyla ilgileniyorum su an Ankara yakinlarindayim.d

Dergiye isimcikler düşünürken aklımda bi şeyler parladı. Ampul falan çıktı kafamın üstünde :D
Neyse geçelim bunları sonra ne olabilir ne olabilir dedim,
ÇerezKIRINTILARI ' nı buldum.
Beğenilerinize sunuyorum...

:hey

Geri