Dergi işi eğlenceli ve ilgi çekici oluyo hatta üye de çekiyor fakat bi 10 sayı falan çıktıktan sonra konu gönderen sayısı azalmya başlıyor. Bu konuda birazcık tecrübeliyim
onun için bence bir iskelet kadro oluşturulmalı 6- 7 kişilik sürekli içerikle ilgilenecek arkadaş seçilmeli ve onun dışında da göndermek isteyenler kabul edilmeli diye düşünüyorum. Anacak bu 6-7 kişi emektar üyelerden seçilirse çok daha iyi olur çünkü daha sonra içerik hazırlamaktan bıkıp çıkanlar olmaması açısından söylüyorum bunu. Benim bu sene baya bi yoğun geçecek ama yine de elimden gelen katkıyı yapmaya çalışırım inşallah. Bir de bu dergi haftalık mı olacak aylık mı bu da var mesela haftalık olursa içerik sıkıntısı daha çok yaşanıyor, aylık da çok diyorsanız 2-3 hafta bir yayınlanması daha iyi olur düşüncesindeyim.
• Haftanın/Ayın Beşi seçilebilir (yorum, konu vs gibi konularda ayın/haftanın en aktif 5 üyesi seçilebilir.)
• Forumdaki komik diyaloglar seçilerek onlarla ilgili haberler yapılabilir. Bunların içinde asparagas haberler de dahil.
• Her sayıda bir siyasi/tarihi konu ele alınabilir ve onunla ilgili bir yazı hazırlanabilir ( tabi bunun için biraz bilgi birikim gerekir
• Sadece eğlence amaçlı olup sadece forum içinde kalmamalı dergi bence ya da sadece bilgi amaçlı olup eğlenmek isteyen arkadaşları ya da uzun uzun yazılar okumak istemeyen arkadaşların da sıkılmayacağı bir dergi çıkarılmalı diye düşünüyorum
Görünüşte çok şey tavsiye ettim bir kısmını ben kendim hazırladığım dönemde başaramamıştım ama kişisel görüş olarak bildirmek istedim, şimdiden herkesin emeğine sağlık