• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

ÇerezDERGİ'yi hayata geçiriyoruz.

Yavas yavas herkes tatilden donuyor...bundan sonra dergi artik cikar ortaya..önsözu yazmayi dusundum hatta bi kac cumle karaladim..ama bi turlu istedigim incelige eristiremedim...bnm kalemim pek iyi degil..kalemi kuvvetli biri bunu cok iyi yapacaktir...

O halde hayata geçirmeye çalışalım. Konu altında bir önsöz ve içerikte yer almasını istediğiniz özgün paylaşımlarınızı veya özgün paylaşımlarınızın linklerini alalım :)

Konularda kullanılmasını istediğiniz resimlerle birlikte tabii ki. Avatar yerine kendi resminizi kullanmak ta isteyebilirsiniz...

Nacizane bir önsöz önerisi...

Her alanda bilgi paylaşımı yaşam boyu süren çok önemli etkendir. Gün geçtikçe, teknoloji ilerledikçe paylaşacak bilgilerde artmaktadır. Önemli olan doğru bilgilere ulaşmak ve paylaşmaktır. Eğitimden sağlığa, yemek tarifinden magazine, her şeyi bulabileceğiniz, yeni yepyeni bir e- dergiyi beğeninize sunuyoruz. Okurken kendinizden bir şeyler bulacağınız, öğreneceğiniz ve eğleneceğiniz bir dergi hazırlamaya çalıştık.
Çerezin ayrı ayrı değerleri olan kalemşörler, forumun tüm faaliyetlerinde olduğu gibi bu derginin hazırlanışında önemli katkılarda bulunmuşlardır.

Bizler sevgimizi, saygımızı, bilgimizi ve eğlencemizi de katarak harmanladık sayfaları... Amacımız siz değerli okurlara en güzel şekilde ulaşabilmektir.

Emeği geçen, başta adminimiz olmak üzere, tüm yönetim kadrosuna ve tüm ÇEREZFORUM ailesinin değerli kalemşörlerine sonsuz teşekkürler...

Paylaşalım, paylaşın...
Sen ve şen kalın. EMİ.

alemdar kalemine sağlık güzel bir önsöz olmuş.

Birde dergi adı için isimler verilirse anketle birlikte secmiş oluruz. Hadi ÇerezForum ailesi isim önerilerinizi alalım:)

Geri