Bunları hemen not alıyorum arkadaşlar. Önsöz hazır demek ki. Benzer türde yazılarınızı da alabilirim şöyle geçmişten günümüze bir duygusal analiz
Ben de ilk dergi başlatıldığında önsöz hazırlamıştım biliyorsun. Ama forumda olamadığımdan herkes eklemiş ben kalmışım
Bu saatten sonra dergide yer almaz ama yinede ekliyim..
ÖNSÖZ
ÇerezDergi(şimdilik bu adı kullandım) forumumuz için hazırlanmakta olduğu için önce forumumuzun amacından bahsetmek daha doğru olur..
Forumumuzun Ana sayfasında da yer alan Sadi Teltik’in forumumuz için yazdığı CEREZFORUM adlı Akrostiş şiiri aslında az çok amacımızı özetler gibi..
CEREZFORUM – Sadi TELTİK
Candan dostlukları, seveni ara
En güzel arkadaş gönlümü sara
Rahat bir ortamda avutur bizi
Ezelden ebede kucaklar sizi
Ziya saçar kalbe, ısıtır için
Ferahlatır seni, bilmezsin niçin
Oyalar zihnini, keyiflenirsin
Riyadan uzaksan, keyif verirsin
Ulaşan herkese faydan dokunur
Maksadın ne ise, burda okunur.
Sadi TELTİK hocamıza, forumumuz için; amacımızı özetleyen nitelikteki bu güzel dostluk dolu şiiri yazdığı için teşekkür ederiz öncelikle,
Forumumuz 2006’ da kurulduğu günden beri hep en güzel dostluklar yaşanmıştır burada.. Forumun bugüne dek ayakta kalmasının tek nedeni de, kalitesi ve üyelerin birbirlerine olan sevgi, saygı çerçevesinde dostça katılımlarıdır..
Cerezforum, üzüntümüzü, derdimizi, kederimizi paylaştığımız, canımız sıkıldığında kafamızı dağıtabileceğimiz paylaşımın, kardeşliğin ve dostluğun tek adresidir ve bu yönde de kendisini fazlasıyla ispatlamıştır..
Cerezforum Dergisinde de üyelerimizin de katılımıyla birlikte forumumuza ait; paylaşımlar, haberler ve kişisel yada beğeni toplayan yazılardan özetler bulacaksınız. ÇerezDergiyi okurken hem eğlenecek hemde güzel vakit geçireceksiniz.
Forumda ve Dergi yapımında emeği geçen tüm Çerezforum üyelerine canı gönülden teşekkürler..
Kalemi elime almayalı çok oldu
Almamalıydım aslında..
Unutmak için adım atmıştım güya..
Kendimi kandırmışım yine..
Olmadık bi anda olmadık bi zamanda,
Çıktın yine yüreğimin zirvesine
Kaçmaya çalışsamda düştüm yine..
Yenik düştüm Aşk'a
Yine düştün aklıma, yine kanadı yüreğim Aşk karşısında..
Günlerdir seni özlediğimi inkar ederken kendime,
Tekrar kalemi elime alıp sana olan özlemimi döktüm satırlara
Her harfte, her kelimede, her sözcükte Senn..
Her an, her dakika, her saat yüreğimde özlemin..
Kaçışlarım faydasız yüreğimden..
Hala en derinindesin yüreğimin..
Hala En güzel Düş'ümsün..
Hala silip atamadığım gözyaşımsın..
Ve hala çok özlenmektesin Sevgili..
Sana olan sevgimi yazmıyorum bile bu satırlara..
Anlatamam ki zaten hiçbir harf yetmez buna..
Sen anla işte bendeki seni..
Anlatamadığım kadar çok seviyorum seni!
ZeyNoO
18.06.2012 /22:45
Bu da bana ait yazdığım bi söz
Ben bu hayatta; Önce Seni Yaradanı, Sonra da Seni Sevdim.. (ZeyNoO)
Benim ekleyeceklerim şimdilik bu kadar çünkü benim için zaman kısıtlı olduğundan şimdilik bu kadar katkıda bulunabildim..