Derginin içeriğini bana yollıcak arkadaşlar
Sen kapağı ilet istersen ama kapak yerleşimini sanırım yorumsuz yapacak ona iletebilirsin.
Ben sadece içeriği wordde toparlıcam
Dergide bir hafta içerisinde yer almak isteyenler zaten içeriklerini ekleyecekler. Dergi içeriğini yöneticilere gönderebilirsiniz. Sonuçta tek elde toplanacak içerik.
Dergi tasarımı ve konu yerleşimi @ZeyNoO tarafından hazırlanacak arkadaşlar. Ben ise nette yayınlanabilir e-kitap haline getireceğim. Bana iletilen konuları ilettim tek havuzda toplanması açısından.
Dergide yer almasını istediğiniz içeriği kendisine iletebilirsiniz. Hafta içi yeterine içerik oluşursa çıkarabiliriz dergimizi.
Bana gelenleri hemen hemen oluşturdum, Yorumsuzun gönderdiklerini eve gittiğimde hazırlıcam
Bu akşamdan itibaren iki gün giremeyebilirim ama ihtimal tabi. Ondan sonraki gün tamamını toparlayıp haftaiçinde yorumsuza ileticem.
ÇerezDERGİ: Yeni sayı (3) için içerik gönderimine başlayabilirsiniz arkadaşlar. Son güne beklemenin bir anlamı olmaz birikince dergiyi çıkarırız. Bu kez en az 30 sayfalık dopdolu bir dergimiz olur umarım