Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 14 Ekm 2012 #112 Hep birlikte güzel bir dergi daha çıkaracagımızı düşünüyorum. Hadi dergide yer almak isteyenler @ZeyNoO 'ya gönderelim içeriklerimizi. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Hep birlikte güzel bir dergi daha çıkaracagımızı düşünüyorum. Hadi dergide yer almak isteyenler @ZeyNoO 'ya gönderelim içeriklerimizi.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 18 Ekm 2012 #113 Yaklaşık bir tarih var mı ÇerezDERGİ 4. sayı için?
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Ekm 2012 #114 YoRuMSuZ dediki: Yaklaşık bir tarih var mı ÇerezDERGİ 4. sayı için? Genişletmek için tıklayın... Pazar günü çıkarmayı düşünüyorum
YoRuMSuZ dediki: Yaklaşık bir tarih var mı ÇerezDERGİ 4. sayı için? Genişletmek için tıklayın... Pazar günü çıkarmayı düşünüyorum
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 20 Ekm 2012 #116 -araz- dediki: zeyno son aşamalarda dergi sanırım göremiyoruz seni pek Genişletmek için tıklayın... Evet az kaldı Ama dün zaten yoktum evde canım
-araz- dediki: zeyno son aşamalarda dergi sanırım göremiyoruz seni pek Genişletmek için tıklayın... Evet az kaldı Ama dün zaten yoktum evde canım
-araz- EYVALLAH... V.I.P 20 Ekm 2012 #117 ZeyNoO dediki: Evet az kaldı Ama dün zaten yoktum evde canım Genişletmek için tıklayın... geziyosuuuunnnn dergiyi heyecanla beklıyoruz haydi bakalım
ZeyNoO dediki: Evet az kaldı Ama dün zaten yoktum evde canım Genişletmek için tıklayın... geziyosuuuunnnn dergiyi heyecanla beklıyoruz haydi bakalım
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 20 Ekm 2012 #118 Arkadaşlar yarın akşam bi aksilik çıkmazsa eğer derginin 4. sayısı çıkacak.. Dergi için içerik gönderecek arkadaşlar unutmasınlar
Arkadaşlar yarın akşam bi aksilik çıkmazsa eğer derginin 4. sayısı çıkacak.. Dergi için içerik gönderecek arkadaşlar unutmasınlar
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 20 Ekm 2012 #119 Hımmm süper bir dergi geliyor diye düşünüyorum. Hadi dergide bende varım diyenler ellerini çabuk tutsunlar derim.
Hımmm süper bir dergi geliyor diye düşünüyorum. Hadi dergide bende varım diyenler ellerini çabuk tutsunlar derim.
-araz- EYVALLAH... V.I.P 22 Ekm 2012 #120 zeyno hadi amaaa heyecanlıyıznerde dergi @ZeyNoO Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014