Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Ksm 2012 #1 Bugün annemle aşure pişirdik ve foruma ikram etmeden olmaz diye düşündüm ) Resim çekme fırsatım olmadı ama başka bi görüntüyle ikram edeyim dedim sizlere AFİYET OLSUN
Bugün annemle aşure pişirdik ve foruma ikram etmeden olmaz diye düşündüm ) Resim çekme fırsatım olmadı ama başka bi görüntüyle ikram edeyim dedim sizlere AFİYET OLSUN
-araz- EYVALLAH... V.I.P 26 Ksm 2012 #2 offf süper görünüyolar zeynom aşureyi fazla sevmesem de senin için bir tane yerim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Ksm 2012 #3 -araz- dediki: offf süper görünüyolar zeynom aşureyi fazla sevmesem de senin için bir tane yerim Genişletmek için tıklayın... Ben şu an bi kase götürüyorum Afiyet olsun )
-araz- dediki: offf süper görünüyolar zeynom aşureyi fazla sevmesem de senin için bir tane yerim Genişletmek için tıklayın... Ben şu an bi kase götürüyorum Afiyet olsun )
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Ksm 2012 #5 RüzqαrqüŁü dediki: Eline sağlık ablacığım çok lezzetli olduğuna eminim. Genişletmek için tıklayın... İçinde çeşit çeşit vitamin dolu besin varken lezzetli olmaması mümkün değil Afiyet olsun rüzgargülüm
RüzqαrqüŁü dediki: Eline sağlık ablacığım çok lezzetli olduğuna eminim. Genişletmek için tıklayın... İçinde çeşit çeşit vitamin dolu besin varken lezzetli olmaması mümkün değil Afiyet olsun rüzgargülüm
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Ksm 2012 #8 berenn dediki: Ellerine sağlık zeynom çok severim aşureyi Genişletmek için tıklayın... Afiyet olsun
MeRciMeK V.I.P V.I.P 26 Ksm 2012 #9 Allah kabul etsinn.. ( : Bi aşure yapanımız yok diye düşünüyodum tamda bugünn
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Ksm 2012 #10 MeRciMeK dediki: Allah kabul etsinn.. ( : Bi aşure yapanımız yok diye düşünüyodum tamda bugünn Genişletmek için tıklayın... Biz ne güne duruyoruz )
MeRciMeK dediki: Allah kabul etsinn.. ( : Bi aşure yapanımız yok diye düşünüyodum tamda bugünn Genişletmek için tıklayın... Biz ne güne duruyoruz )