MeRciMeK V.I.P V.I.P 26 Ksm 2012 #11 zeynoo dediki: biz ne güne duruyoruz ) Genişletmek için tıklayın... Teşşekkür ederiz
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 26 Ksm 2012 #12 Allah kabul etsin Gülüm Senin ve teyzemizin ellerine sağlık.
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 26 Ksm 2012 #13 Ellerinize sağlık zeyno. Enfes görünüyorlar...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Ksm 2012 #14 Çağlayağmur dediki: Allah kabul etsin Gülüm Senin ve teyzemizin ellerine sağlık. Genişletmek için tıklayın... Afiyet olsun ablam alemdar dediki: Ellerinize sağlık zeyno. Enfes görünüyorlar... Genişletmek için tıklayın... Afiyet olsun abi
Çağlayağmur dediki: Allah kabul etsin Gülüm Senin ve teyzemizin ellerine sağlık. Genişletmek için tıklayın... Afiyet olsun ablam alemdar dediki: Ellerinize sağlık zeyno. Enfes görünüyorlar... Genişletmek için tıklayın... Afiyet olsun abi
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Ksm 2012 #16 Suskun dediki: Çok severim anneciğininde seninde ellerinize sağlık . Genişletmek için tıklayın... Çok sağol ablacım Afiyet olsun
Suskun dediki: Çok severim anneciğininde seninde ellerinize sağlık . Genişletmek için tıklayın... Çok sağol ablacım Afiyet olsun
felsefe_mi ...!... Özel üye 27 Ksm 2012 #17 Off çok güzel duruyorlar. Şu an olsa 3 kase yemiştim Bir aşure yapanım bile yok
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Ksm 2012 #18 felsefe_mi dediki: Off çok güzel duruyorlar. Şu an olsa 3 kase yemiştim Bir aşure yapanım bile yok Genişletmek için tıklayın... Buradaki aşureler sizlere işte )
felsefe_mi dediki: Off çok güzel duruyorlar. Şu an olsa 3 kase yemiştim Bir aşure yapanım bile yok Genişletmek için tıklayın... Buradaki aşureler sizlere işte )
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Ksm 2012 #20 YoRuMSuZ dediki: Kaldı mı? Genişletmek için tıklayın... Kaldı ) Yarın daha halamın kızına götürücem ) Sende buyur
YoRuMSuZ dediki: Kaldı mı? Genişletmek için tıklayın... Kaldı ) Yarın daha halamın kızına götürücem ) Sende buyur