_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 3 Ksm 2013 #31 RUZG4R dediki: Bkz: Beni öğretmene şikayet ederken @_nehir_ Genişletmek için tıklayın... Forum çok yavaş olduğu için senin resmini ekleyemiyorum şu an Sonra döneceğim bu konuya yazdım bi kenara Saçları da kısaymış yaa
RUZG4R dediki: Bkz: Beni öğretmene şikayet ederken @_nehir_ Genişletmek için tıklayın... Forum çok yavaş olduğu için senin resmini ekleyemiyorum şu an Sonra döneceğim bu konuya yazdım bi kenara Saçları da kısaymış yaa
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 3 Ksm 2013 #32 _nehir_ dediki: Forum çok yavaş olduğu için senin resmini ekleyemiyorum şu an Sonra döneceğim bu konuya yazdım bi kenara Saçları da kısaymış yaa Genişletmek için tıklayın... zaten resmi ilk gördüğümde yeni saç kesimine yorduydum bu konuya kısmetmiş
_nehir_ dediki: Forum çok yavaş olduğu için senin resmini ekleyemiyorum şu an Sonra döneceğim bu konuya yazdım bi kenara Saçları da kısaymış yaa Genişletmek için tıklayın... zaten resmi ilk gördüğümde yeni saç kesimine yorduydum bu konuya kısmetmiş
MeRciMeK V.I.P V.I.P 4 Ksm 2013 #33 Ben yanımda birileri varken daralıyorum yaa tek oturmaktan yanayım sınıfta boş sıra varsa
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ksm 2013 #34 _nehir_ dediki: Ben de öğretmene söylerdim seni Öğretmen kim bu arada Genişletmek için tıklayın... Müdür @YoRuMSuZ,öğretmende @ZeyNoO olur herhalde Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
_nehir_ dediki: Ben de öğretmene söylerdim seni Öğretmen kim bu arada Genişletmek için tıklayın... Müdür @YoRuMSuZ,öğretmende @ZeyNoO olur herhalde
buhurdan Özel Üye Özel üye 13 Ags 2014 #37 bura okul olsaydı özel okul olurdu heralde orda da sıralar tek kişilik olur because beyin bedava
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 18 Ags 2014 #38 LaL ( Kim benimle oturmak isterse )
L LâL ღ GALATASARAY ღ 19 Ags 2014 #39 alemdar dediki: LaL ( Kim benimle oturmak isterse ) Genişletmek için tıklayın... LaL Kim Burada ki ? : ))
alemdar dediki: LaL ( Kim benimle oturmak isterse ) Genişletmek için tıklayın... LaL Kim Burada ki ? : ))
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 12 Mys 2015 #40 LâL dediki: LaL Kim Burada ki ? : )) Genişletmek için tıklayın... LâL