arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 18 Nsn 2012 #11 eFSaNe_KaRTaL dediki: Özel hayata saygı diye birşey kalmamış arkadaş ayıp yahu Genişletmek için tıklayın... kamuya açık alanda özel hayat olmaz ki,anayasa da bile bu böyleçekeriz kardeşim daha neler var elimizde zamanla paylaşıcaz
eFSaNe_KaRTaL dediki: Özel hayata saygı diye birşey kalmamış arkadaş ayıp yahu Genişletmek için tıklayın... kamuya açık alanda özel hayat olmaz ki,anayasa da bile bu böyleçekeriz kardeşim daha neler var elimizde zamanla paylaşıcaz
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 19 Nsn 2012 #12 Anlaşıldı..Bıraktığım işe geri başlatacanız beni siz..
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 19 Nsn 2012 #14 eFSaNe_KaRTaL dediki: Anlaşıldı..Bıraktığım işe geri başlatacanız beni siz.. Genişletmek için tıklayın... hangi işe başla bakalım
eFSaNe_KaRTaL dediki: Anlaşıldı..Bıraktığım işe geri başlatacanız beni siz.. Genişletmek için tıklayın... hangi işe başla bakalım
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 19 Nsn 2012 #15 Ya zaten ya maçtalar ya kahvede erkek değilmi hepsi aynı.. Bir tanesini kütüphanede bulamazsın..
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 19 Nsn 2012 #16 Bir dakika bir dakika biz forum hakkında kritik yapıyorduk..Abi forum hakkında bir brifing veriyordu ..ne yani kendimizi geliştirmeyelim mi
Bir dakika bir dakika biz forum hakkında kritik yapıyorduk..Abi forum hakkında bir brifing veriyordu ..ne yani kendimizi geliştirmeyelim mi
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 19 Nsn 2012 #17 arz-ı hal dediki: hangi işe başla bakalım Genişletmek için tıklayın... Caglayagmur dediki: neymiş o iş kardeşcan. Genişletmek için tıklayın... GazeteÇerez Bilmem anlatabildim mi..
arz-ı hal dediki: hangi işe başla bakalım Genişletmek için tıklayın... Caglayagmur dediki: neymiş o iş kardeşcan. Genişletmek için tıklayın... GazeteÇerez Bilmem anlatabildim mi..
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 19 Nsn 2012 #19 RUZG4R dediki: Bir dakika bir dakika biz forum hakkında kritik yapıyorduk..Abi forum hakkında bir brifing veriyordu ..ne yani kendimizi geliştirmeyelim mi Genişletmek için tıklayın... yorumsuz baya keyifliydi sizler de öyle sonra bir durgunluk geldi ne fenalık düşündüyseniz eFSaNe_KaRTaL dediki: GazeteÇerez Bilmem anlatabildim mi.. Genişletmek için tıklayın... wuuuuuuu bana rakip olacan demek ki,bak sana neler yapacam
RUZG4R dediki: Bir dakika bir dakika biz forum hakkında kritik yapıyorduk..Abi forum hakkında bir brifing veriyordu ..ne yani kendimizi geliştirmeyelim mi Genişletmek için tıklayın... yorumsuz baya keyifliydi sizler de öyle sonra bir durgunluk geldi ne fenalık düşündüyseniz eFSaNe_KaRTaL dediki: GazeteÇerez Bilmem anlatabildim mi.. Genişletmek için tıklayın... wuuuuuuu bana rakip olacan demek ki,bak sana neler yapacam
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 19 Nsn 2012 #20 arz-ı hal dediki: yorumsuz baya keyifliydi sizler de öyle sonra bir durgunluk geldi ne fenalık düşündüyseniz Genişletmek için tıklayın... biz fenalık aaaa hemde biz aaa =BB
arz-ı hal dediki: yorumsuz baya keyifliydi sizler de öyle sonra bir durgunluk geldi ne fenalık düşündüyseniz Genişletmek için tıklayın... biz fenalık aaaa hemde biz aaa =BB