KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 5 Ekm 2023 #21 KıRMıZı dediki: Güzel bir resim var mı diye galeriye baktım ama son iki yıldır her resimde canım var.. Genişletmek için tıklayın... Galerini kaplayan o 'can' varya işte onu görmek istiyoruz
KıRMıZı dediki: Güzel bir resim var mı diye galeriye baktım ama son iki yıldır her resimde canım var.. Genişletmek için tıklayın... Galerini kaplayan o 'can' varya işte onu görmek istiyoruz
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 6 Ekm 2023 #25 GitarisT dediki: Katılabilirsem sanırım ilk yarışmam olacak bu. Genişletmek için tıklayın... İnşallah katırsın ozaman bende bekliyor fotoğraf Katılmak istersen bana özel mesaj ile yollarsan sevinirim şimdiden çok teşekkürler
GitarisT dediki: Katılabilirsem sanırım ilk yarışmam olacak bu. Genişletmek için tıklayın... İnşallah katırsın ozaman bende bekliyor fotoğraf Katılmak istersen bana özel mesaj ile yollarsan sevinirim şimdiden çok teşekkürler
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 10 Ekm 2023 #26 Yarışmaya katılım süreci bitti bitiyor katılmak isteyenler bana özelden resim atsınlar
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Ekm 2023 #28 BakCaz dediki: Hangi tarihte başlıyor yarışma ? Genişletmek için tıklayın... En geç 17 ekime kadar katılmak isteyen herkes katıla bilir bir terslik çıkmazsa yollanan resimleri Çarşamba. Günü Oylamaya sunacagım
BakCaz dediki: Hangi tarihte başlıyor yarışma ? Genişletmek için tıklayın... En geç 17 ekime kadar katılmak isteyen herkes katıla bilir bir terslik çıkmazsa yollanan resimleri Çarşamba. Günü Oylamaya sunacagım
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 15 Ekm 2023 #29 Tabi birinci benim diye hatırlatmama gerek yok sanırım. Rakiplerimi merakla bekliyorum
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 16 Ekm 2023 #30 Çağlayağmur dediki: Tabi birinci benim diye hatırlatmama gerek yok sanırım. Rakiplerimi merakla bekliyorum Genişletmek için tıklayın... Inşallah 1 inci sen olursun renktaşım ama ufak bir sorun var o da benim bende hatırlatmak istedim bende yarıştayım diye Son düzenleme: 18 Ekm 2023
Çağlayağmur dediki: Tabi birinci benim diye hatırlatmama gerek yok sanırım. Rakiplerimi merakla bekliyorum Genişletmek için tıklayın... Inşallah 1 inci sen olursun renktaşım ama ufak bir sorun var o da benim bende hatırlatmak istedim bende yarıştayım diye