Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 26 Ksm 2023 #31 CANISIKILANADAM dediki: Beklenti daha yüksekti sanırım Genişletmek için tıklayın... Tabiki daha yüksekti düldülümle gitmişim sahile hem kafa dinleyip hem resim cekmişim ne o begenemedin mi ne güzel resim iste Neyse 15 pro max aldım daha da birinci olmazsam yarışmıyorum ben
CANISIKILANADAM dediki: Beklenti daha yüksekti sanırım Genişletmek için tıklayın... Tabiki daha yüksekti düldülümle gitmişim sahile hem kafa dinleyip hem resim cekmişim ne o begenemedin mi ne güzel resim iste Neyse 15 pro max aldım daha da birinci olmazsam yarışmıyorum ben
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 26 Ksm 2023 #32 Maalesef gelemediğim dönemde bu yarışma yapılmış oy kullanamadım yoksa kesin beğenirdim
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 26 Ksm 2023 #33 Bence de beğenirdin ztn begenilmiycek bir resimde deildi yani niye beğenmediler anlamadım
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 26 Ksm 2023 #35 CANISIKILANADAM dediki: Şu resmmiydi ? Genişletmek için tıklayın... Evet bu resim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 26 Ksm 2023 #36 Birincilerden ses yok. Gönüllü yarış Düzenleyecek Varsa Çıksın ortaya
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 5 Ags 2024 #37 yesim434 dediki: Cerezforum Eylül Ayi Fotograf Yarışması Oylamamız başladı.Yarışmaya katılan herkese teşekkür ederim 3 oy kullanma hakkınız olacak. Oy değişimi yapılmayacak ve anketimiz 2 hafta sonra otomatik kapanacaktır. Fotograf 1 Ek dosyayı görüntüle 94080 Fotograf 2 Ek dosyayı görüntüle 94081 Fotograf 3 Ek dosyayı görüntüle 94082 Fotograf 4 Ek dosyayı görüntüle 94083 Fotograf 5 Ek dosyayı görüntüle 94084 Fotograf 6 Ek dosyayı görüntüle 94085 Fotograf 7 Ek dosyayı görüntüle 94086 Genişletmek için tıklayın... @Hira hangisi benim bul bakalım
yesim434 dediki: Cerezforum Eylül Ayi Fotograf Yarışması Oylamamız başladı.Yarışmaya katılan herkese teşekkür ederim 3 oy kullanma hakkınız olacak. Oy değişimi yapılmayacak ve anketimiz 2 hafta sonra otomatik kapanacaktır. Fotograf 1 Ek dosyayı görüntüle 94080 Fotograf 2 Ek dosyayı görüntüle 94081 Fotograf 3 Ek dosyayı görüntüle 94082 Fotograf 4 Ek dosyayı görüntüle 94083 Fotograf 5 Ek dosyayı görüntüle 94084 Fotograf 6 Ek dosyayı görüntüle 94085 Fotograf 7 Ek dosyayı görüntüle 94086 Genişletmek için tıklayın... @Hira hangisi benim bul bakalım
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 5 Ags 2024 #39 Hira dediki: Senin kedi sayisi kacti ? 6 numara mi ? Genişletmek için tıklayın... Kedi sayım 1 hem o zMan kedim yoktu o masada benim deil ne çabuk unuttun masada azmı resim atıyordum kız sana tirp
Hira dediki: Senin kedi sayisi kacti ? 6 numara mi ? Genişletmek için tıklayın... Kedi sayım 1 hem o zMan kedim yoktu o masada benim deil ne çabuk unuttun masada azmı resim atıyordum kız sana tirp
Hira Özel Üye Özel üye 5 Ags 2024 #40 Tatlı Cadı dediki: Kedi sayım 1 hem o zMan kedim yoktu o masada benim deil ne çabuk unuttun masada azmı resim atıyordum kız sana tirp Genişletmek için tıklayın... 3 numara mi ? Bunuda bilemezsem terk et zaten beni
Tatlı Cadı dediki: Kedi sayım 1 hem o zMan kedim yoktu o masada benim deil ne çabuk unuttun masada azmı resim atıyordum kız sana tirp Genişletmek için tıklayın... 3 numara mi ? Bunuda bilemezsem terk et zaten beni