• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Cerezforum Helalleşme Köşesi

• Konuyu açan Konuyu açan Enda
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
Bence çok naif düşünce bu köşenin açılması. Mesela uzun zamandır aktif olmayan üyemizde yazmış helallık istemiş.
Geçici dünya burası kimi iyiliğiyle hatırlanır kimi kötülüğüyle anılır. Az veya çok mutlaka hakkımız geçmiştir birbirimize. Hatasız kul yok yeterki insanların şerefiyle onuruyla namusuyla oynanmasın iftira atılmasın. Yoksa affedilmeyecek helal edilmeyecek ne varki.
Öyle abim çok haklısın ve bendeniz her zaman ki gibi farklı fikirlerle karşınızdayım işte yaşadığım durum sonucu nasıl mutluluk için köşe actıysam helallik için de açmayı doğru gördüm herkes birbirleriyle helalleşsin diye sonuçta bir dakika sonramızın bile garantisi yok;)

Öyle abim çok haklısın ve bendeniz her zaman ki gibi farklı fikirlerle karşınızdayım işte yaşadığım durum sonucu nasıl mutluluk için köşe actıysam helallik için de açmayı doğru gördüm herkes birbirleriyle helalleşsin diye sonuçta bir dakika sonramızın bile garantisi yok;)
Valla senin konularının sonu gelmez maşallah aynı matbaa gibisin😃 devam et böyle destekliyorum🙂

Geri