İnsanları kırıp kırıp helalleşmek bana mantıklı gelmiyor. Önemli olan gönül kırmamak, incitmemek.. Özür dilemek de bir erdem ama bir daha eskisi gibi olunmuyor.
10 küsür sene içinde kırdığım üzdüğüm varsa hakkını helal etsin eminim ki bir yanlış anlaşılma nedeniyle olmuştur. Bende de hakkı olan varsa helal olsun
İnsanları kırıp kırıp helalleşmek bana mantıklı gelmiyor. Önemli olan gönül kırmamak, incitmemek.. Özür dilemek de bir erdem ama bir daha eskisi gibi olunmuyor.
Kısmen haklısın. Ama; helalleşme durumu, biraz farklı. Belirtmiş olduğun gibi, kırıp döküp, sonra özür dilemek, helalleşmek yaşanabilir. Tabii ki, hiç o durumlar yaşanmasa. Helalleşme; bir ortamda, vakit geçirmek, fikir alışverişi, istişare, yol gösterme, vesaire... Sadece maddesel durumlar karşısında, helalleşme olmuyor. Manen de, hak geçiyor. Ve helalleşme ye, vakit bile kalmayabilir. O nedenle, mümkün olduğunca, helalleşmek iyidir...
Helalleşmek...
Yapılması gereken, güzel bir davranış, değerli bir misyon. Benden yana, helal olsun. Sizlerde helal edin... Daha; uzun yıllar, helalleşmek dileğiyle... Sağlıkla, neşeyle, huzurla ve ÇEREZFORUM la...