-araz- EYVALLAH... V.I.P 5 Ekm 2012 #11 Bal dediki: Araz bu ruh benim manitaya asılmış olmaz ama Genişletmek için tıklayın... senin manita pas vermıyo meraklanma
Bal dediki: Araz bu ruh benim manitaya asılmış olmaz ama Genişletmek için tıklayın... senin manita pas vermıyo meraklanma
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Ekm 2012 #12 Benimde senaryoda rolüm var galiba fazla bakamadım. Ama bilinsin çok pis ruh çağırırım.
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 5 Ekm 2012 #13 YoRuMSuZ dediki: Benimde senaryoda rolüm var galiba fazla bakamadım. Ama bilinsin çok pis ruh çağırırım. Genişletmek için tıklayın... gerçekten mi?
YoRuMSuZ dediki: Benimde senaryoda rolüm var galiba fazla bakamadım. Ama bilinsin çok pis ruh çağırırım. Genişletmek için tıklayın... gerçekten mi?
-araz- EYVALLAH... V.I.P 5 Ekm 2012 #14 YoRuMSuZ dediki: Benimde senaryoda rolüm var galiba fazla bakamadım. Ama bilinsin çok pis ruh çağırırım. Genişletmek için tıklayın... ruh a fazla dikleniyorsun, dikkat et çarpmasın
YoRuMSuZ dediki: Benimde senaryoda rolüm var galiba fazla bakamadım. Ama bilinsin çok pis ruh çağırırım. Genişletmek için tıklayın... ruh a fazla dikleniyorsun, dikkat et çarpmasın
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 7 Ags 2021 #17 cagirin cagirin bakmissiniz benim ruhum gelmis
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 15 Şbt 2022 #19 Ey ruh, Geldiysen Bulaşıkları yıka Evi topla En önemlisi Yemeği yap Ben uyuduktan sonra Üstümü ört Kapıyı Yavaşça Çek ve Çık
Ey ruh, Geldiysen Bulaşıkları yıka Evi topla En önemlisi Yemeği yap Ben uyuduktan sonra Üstümü ört Kapıyı Yavaşça Çek ve Çık