Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 29 Ags 2012 #101 ya büyük çıkarsa o yüzden başka isim dene istersen. Bu arada yarışmayı Acun yönetmiyecekmiydi Kaptırmışım gidiyorum. Neyse böyle devam edelim.
ya büyük çıkarsa o yüzden başka isim dene istersen. Bu arada yarışmayı Acun yönetmiyecekmiydi Kaptırmışım gidiyorum. Neyse böyle devam edelim.
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 29 Ags 2012 #102 Peki.. O Zaman @sitem* Baksın bide.. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 29 Ags 2012 #103 @sitem* yorumlarını bekliyoruz. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 29 Ags 2012 #104 eFSaNe_KaRTaL dediki: Peki.. O Zaman @sitem* Baksın bide.. Genişletmek için tıklayın... Çağlayağmur dediki: @sitem* yorumlarını bekliyoruz. Genişletmek için tıklayın... neye bakıyorum niye bakıyorum anlamış değilim beni mazur görün... Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
eFSaNe_KaRTaL dediki: Peki.. O Zaman @sitem* Baksın bide.. Genişletmek için tıklayın... Çağlayağmur dediki: @sitem* yorumlarını bekliyoruz. Genişletmek için tıklayın... neye bakıyorum niye bakıyorum anlamış değilim beni mazur görün...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 29 Ags 2012 #105 sitem* dediki: neye bakıyorum niye bakıyorum anlamış değilim beni mazur görün... Genişletmek için tıklayın... Sanırım izlemişssindir Acun Ilıcanınsundugu Varmısın yokmusun yarışmasını Foumumnuza uyarladık ve yarışmacı seçtik yarışmacının verdiği isim aynı yarışmadki gibi kutular hakkında yorum yapıyor. Bizimde senden istegimiz bu tur bir yorum.
sitem* dediki: neye bakıyorum niye bakıyorum anlamış değilim beni mazur görün... Genişletmek için tıklayın... Sanırım izlemişssindir Acun Ilıcanınsundugu Varmısın yokmusun yarışmasını Foumumnuza uyarladık ve yarışmacı seçtik yarışmacının verdiği isim aynı yarışmadki gibi kutular hakkında yorum yapıyor. Bizimde senden istegimiz bu tur bir yorum.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 29 Ags 2012 #106 izledim sayılmaz bikaç kez denk geldim ama üsten geçtim gitti zira tv ile pek aram yok kusuruma bakmazsınız inş )
izledim sayılmaz bikaç kez denk geldim ama üsten geçtim gitti zira tv ile pek aram yok kusuruma bakmazsınız inş )
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 29 Ags 2012 #107 Bakmayız tabiki ama buradanda anlayabilirsin nasıl bir yarışma oldugunun neyse tabikii sen bilirsin katılmak zorunda değilsin.
Bakmayız tabiki ama buradanda anlayabilirsin nasıl bir yarışma oldugunun neyse tabikii sen bilirsin katılmak zorunda değilsin.