kirginligin bile girmediği cerezforumda
Dün ancak gözyaşıyle sönen bir ateş yandı.
Sesini yükselterek karşımda perde perde,
Dün bir kadın ağladı, bir gönül parçalandı..
eFSaNe_KaRTaL : Ya hadi benim kafam uciyy.Bu YORUMSUZ Emmi Herkesi ucuriyy.Hemde Paraşütsüz ucuriy.Böyle üfleye üfleye.e Aha üflemeyi kesince ne olacak,paraşütte yok, Zınk Yere.
Bak Demedi Deme İrbaham.
Jeriko :Çağır gelsin çağır gelsin Cevher'im bakalım hele hastalığı neymiş?
eFSaNe_KaRTaL Sabahları diz kapağımda bi ağrı oliy Niye oliy deyisin ba? Jeriko :Ben doktor moktor değilim.
Muayenen kaç paraysa söyle verek.Allah Allah Yorumsuz Yarın toplantıya sende benle geleceksin. Cebur :Ben kalabalık sevmiyim.Yav ben insan sevmiyim! Sen beni niye götürisin?
eFSaNe_KaRTaL:Ehh bende gidem şu dizlerimi doktora gösterem.kanka seninde ağri mii dizlerin?
sabahları yataktan kalkamiyim.Eyle vicdan azabı gibi sızliy haa.
Ruzgar :E bi adama 40 gün deli de deli oliy. Yorumsuz :E çağır bi doktor gelsin.Ne taktınız bu adama? eFSaNe_KaRTaL:Yavv ben doktor sevmiyim haa.
Ruzgar :Yav gidisin bi doktora hemen emmin oğlu oliy.Neyin var? Saane neyim var.Üç otobüsüm bi kamyonum var.Vergi müdürü müsün? Doktor musun?
yorumsuz Ne işin var senin örgütle?
eFSaNe_KaRTaL: yorumsuz beg benim işimin yarısı örgütle.Kadın ayağımıza gelmiş ben ona yok diyemem.Arkamdan küfür ettirmem.Sen otur çayın kahveni iç.Neyen lazım? Sanki sen mi görüşeceksin?
Ruzgar :kanka baktım ki kadın çok zorliy bak seni onunla everirim.
jeriko :Hoş gelmişsiz.
arz-ı hal:Hoş bulduk.
Cebur :Rahatsız olma rahatsız..
arz-ı hal: Cebur biz seni çok seviyoruz.(aslında sevmem ama mecburiyetten ) Ruzgar : Beni sevi misin? arz-ı hal: Çoook.......(yalandan kim ölmüşki) Ruzgar :Ya şimdi can damarından vurisin adamı.Ben sizin sevdiklerizi gördüm.Ne kundakta çocuk bıraktız.Ne köylerde yiğit.Hepsini ele sevdiz ele sevdiz ki aşırı sevilmeden toprağın altına girdiler.En iyi siz beni uzaktan sevin he mi?
arz-ı hal:Önderliğin yeni kararlarına göre senin için çalışan bütün gençleri bize devredeceksin.Devretmiyosan onlarla elde ettiğin bütün gelirleri bize devredeceksin. efsane kartal :Gel yüzde ona el sıkışak. arz-ı hal dalga mı geçiyosun? Ruzgar :Ben sana deyim mi sen benle dalga mı geçisin diye? Sen bugüne kadar duydun eşittin mi? kime gömleğimi devretmişim? Hele ki paramı verem Ancak hisse veririm.Oda senin bu güzel hatrına.Yüzde on beş.
arz-ı hal:Tamamını devredeceksin.
Ruzgar :Yüzde bir bile vermiyim.Senin öndergillerede selam söyle sen deki Zaza dayı bundan sonra bi tane bile genci sizin yanınıza bırakmiy.Hadi sizi görem.
arz-ı hal:Bunun cezasının ne olduğunu biliyo musun?
Ruzgar :Biliyim.Siz devleti kurmuşsuz.Mahkemeyi kurmuşsuz.Darağacını kurmuşsuz.Bakın size o ağacı dar ederim.Anladın bitlerini sana yediririm ?
Yorumsuz :Olmaaaz
Cebur :Olur.abim olur
Yorumsuz :iş zamanı barim resim işine es gec Jeriko
abim ya sevap alıyororum ben onlara baktımı Yorumsuz :tamam acele et ama
Rüzgar :Vay vay kimleri göriyim Beren bana niye geliysin carrr car edisen sen .
.
Beren bak eğer benim senin arabuluculuk yapacamı sanıyorsan inaniysen aha sakalına tükürim senin .
Ruzgar : kestiğim bu sakala inanmiysen aha boynum Beren kes Bak ganım aksa Ruzgar değilim ben değilim haa.
Ruzgar :BBeren bak nediyim sa .sana burda villa hediye şu cır cırlardan alim sen yeteki kızenine aracı ol
Beren :cır cır nedir beee Ruzgar Ruzgar : kız şu gökyüzünden ucan alet işde anla Beren :Beni Sevmesen Rüzgar işin düşdümü şimdi bana şirinlil ediyin
Rüzgar:Ben İnsan Sevmim ben kuzenin istim sadece
Beren : hele şimdilik bu iş askıda kalsın eğerki emmee hesap numarama para coğalırsa o zaman iş değişir kuzeni almak kolay diill RüzgarBeren kız şimdi sen benden rüşvetmi isdiyen
Caglayagmur : zeynoo biliyomusun ben hidayete erdim
Zeynoo : hangi hidayete dunur hidayet türkoğluna mı erdin boyun o kadar uzun mu .......... caglayagmur : tövbe yarebbim tövbe
Yasak Elma : arkadaş artık içkiyi karıyı kızı kumarı eroini kokoyu üçlüyü
herşeyi bıraktık ve şu cerezforuma girdiğimiz iyi oldu
Sürgün sevdam : he ya kardeş iyi oldu valla yasak elma :arkadaşlar Cerezforum reisi size ne görev verdi
Zeyno : herneyse bana tesbik görevi verdi
bu gece yatsıdan sonra 1500 kere "leğay şuman hırabe sensiz gönlüm harabe aşka yürek dayanmaz aşk delirtir adameee çekecem"
sitem :bende 300 kere "no vumın no kıray " çekecem yatsıdan sonra
arz-ı hal : bende 250 kez "herhavzun dibi aynıdır" çekecem arkadaşlar
Présence, : arkadaş lar bu Cerrezforum bizimle biraz dalga geçiyo gibime geliyor sizede öyle geliyormu....
Baktıkca dökülür dilinden nameler
Ruhunu sarar sonsuz heyecan
Bir başkadır yorumsuz ile ugraşmak
Kısalıverir uzun geceler birden
Huzur buldugunu fartedersin derinden
Zamanın nasıl geçtigini fark edemezsin bir türlü
Bir başkadır cerezforumda zaman geçirmek
Rüyada gibi dolaşırsın alemi
İçindeki sevgi ateşi körüklenir arkadaşlarla konuştukca
Birde yorumsuzun sevgisi
Bir başkadır cerezforumda zaman geçirmek
Her akşam hayal gibi geçer