• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Cerezforum'a özel .Cerezforum PİKNİKTEYİZ

üyeliğiniz hakkında ne düşünüyorsunuz?

a- Ben üye değilim ki, üyeleriyim... Bir sürü nickim var... Acaip eğleniyorum bir de millet kıl oluyor...
b- Bir bakıp çıkayım dedim, takılıp kalmışım...
c- Arkadaşlar bulaştırdı... Hoş bir yer...
d- Aman şimdiye dek aklım nerdeymiş... Mükemmel bir site, neden daha evvel bulamamışım burayı...
e- Hiç biri...

Forumda en sevdiğiniz bölüm ne?

a- Al birini vur ötekine...
b- Aslında fena değil ama bazı bölümler acemice ve gereksiz...
c- Elbette favorim olan bölümler var. Ama diğerlerinide takip ediyorum...
d- Bütün bölümler birbirinden kaliteli. OOooo hangisini sayayım?
e- Hiç biri...

Sitedeki adminler hakkındaki düşünceleriniz?

a- Kendilerini birşey sanıyorlar...
b- Çok kendini beğenmişler gibi, bazıları önyargılı geliyor bana...
c- Neticede onlarda insan, ellerinden geldiğince görevlerini yapıyorlar...
d- hepsi
e- Hiç biri...

Silinen bir Konu yada cevabınıza tepkiniz nedir?

a- Ne paylaşımı ne dostluğu. Bunlardan dost olsa n’oluur, olmasa n’olur.
b- Maalesef gruplaşmalar var. Dostluk ve paylaşım belli üyeler arasında kalmış.
c- Güzel bir dostluk ve paylaşım olduğuna inanıyorum. Dürüst olan, samimi olan herkesin bu dostluk ve paylaşımda yer alacağı kanaatindeyim.
d- Buradaki dostluk ve paylaşımı ben ailemden görmedim desem yalan olmaz. İyiki buradayım. Dost olmayanın burada işi neeeeeee.?
e- Hiç biri...

Verilen cevapların çokluğuna göre sınav sonucu...

a- Hala Banlenmedin mi?
b- Kendinide üzme, bizi de. Sonra görüşelim...
c- Hep böyle ol...
d- O kadarda iyimserlik fazla canım...
e- E, sen niye buradasın ki

Cerezforum PİKNİKTEYİZ

nIX1kJn.webp

Hepimizde forumun yorgunluğu var...eee hepimiz paylaşımlar yapmış,yorumlar yazmışız ve bi hayli yorulmuşuz...Hepimiz toplanıp biraz kafa dağıtmak maksadıyla pikniğe gitmeye karar verdik...
evet arkadaşlar yanlış duymadınız Merakettim neyapıp edip forumdaki arkadaşları kandırıp pikniğe ormana götürür ama forum uyelerinin başına gelen pişmiş ve daha pişmeyen tavukların başına gelmeyecektir neyse MerakEttim piknik için gidip bir 1943 model mersedes otobüs kiralamış 2 dünya savaşından kalma otobus ün hertarafı delik deşiktir hata bazı deliklerden insan bile girebiliyormuş kara bu delikleri gaste ve laylonla kapatmış hava girmiycek şekilde gerçi nekadar uğraşsada gene açık yerler kalmıştır nese otobusu alır MerakEttim ve üyeleride alarak yola koyulur

yolcular: YORUMSUZ Wien Jeriko Kelebek Ege Kirmizi yesül sorumsuz kizilmavi Arzu Lost Love
Ege
şöför:Merakettim

Merakettim:efem otobüsümüze hoş geldiniz sevgili kardeşlerim
umar ım iyi vakit geçirirsiniz saygılarımla Cerez türizim aş.

üyeler:holeeyy çakıdı çakıdı şampi

bütün üyeler hepbir ahazdan şarkı söylemeye başlarlar ve gerisi aşahıda

MerakEttim:susun bakem kaset takacam

Ege: Merakettim ordan tarkanı tak hadi bakiyaim
MerakETTim : hop orda dur bakalım burda senin borun ötmez burası tamamen hayal ürünü ve ahada paşada benim hehe böö
müslümden orhandan ferdiden başka bişi yok okadar şimdi otur o koltuha

Ege: la ben sana sorarım forumda bunları
Yorumsuz :Merakettim burda sigara içiliyormu
merakettim : evet içebilirsin ama bitanede bana ver hehe bööö
Jeriko : merakettim nereye gidiyoruz
Yesül : evet ya nereye
MerakETTim: ormana
E Pack ı: ne yapacaz orda
merakettim :uzun eşek oynicaz top oyniycaz avlanıcaz saklambac oynicaz

ve 10 daka sonra dağ yolu gelirler ama otobus stop eder bunun üzerine merak ettim wien yönelir 10 daka sonra içeri girerek şöle der

merakettim : beyler otobusu itirin arabayı vurduracam
Kelebek : Merakettim hayal görüyosun galiba benim ojelerim daha yeni ben itmem
Ege: he bende manükür pedükür otobüsü sen itür hadi bakıyim
MerakEttim : ölemi ozaman burda kalalım akşam buralara kurt iniyor bide artık neler vardır burda
Arzu Yesul Sorumsuz kirmizi ağizdan: şaka yapıyosun galiba
MerakETTim : geyet cidiyim ya itirin makineyi yada sonucuna katlanın
Yorumsuz : Merakettim abi ben iterim
Wien : bende
e pack : bende bende
Merakettim tamam kardeşlerim zaman birlik zamanı haydin gayri
ve üyeler hep birden itiyorlarmış otobusu merakettim direkson başında tabi aradan yarım saat geçer ve

Yorumsuz Merakettim daha nekadar itecez yaw halim kalmadı
Kelebek : he ya ben bu halere düşecek kızmıydım
Ege üstüm başım çamur oldu
E pack şuruya bakın ya yeni kazahım yırtıldı suç bizde Merak ettim ile pikniğemi çıkılır
Jeriko :Merakettim abi bunun çalışacahı yok enisi pes edelim
MerakEttim : dayanın kardeşlerim az kaldı hisediyorum çalışacak

üyeler otobusu itire dursunlar MerakETTim da direkson başında çiköfteleri götürüp manitasıyla konuşuyordur ama bilmedikleri bişey vardı otobüs bozulmamıştı sadece benzini bitmişti ama MerakETTim kötü olduhu için bunu sölememişti bir yarım saat dağa sonra
Merakettim ahada tamam
Kelebek : heh sonunda çalıştı bitim valaa
Meraettim: yok beya geldik işte piknik alanı burasu
Epack : burası ney böle çok ısıs bide korkunç
Ege: şizofren misin Merakettim sen burası ney böle ben katiyen burda piknik yapmam
Kirmizi :Merakettim varya türünün tek örneğisin bula bula burayımı buldun
Merakettim : yaw bir daka susun beyaw bakmayın böle olduhuna temiz hava yeşilik hadi hadi indirin eşyaları benim belim ahrıyo şöförlük yordu beni ben biraz uzanayım şurada
Kelebek : bide yorulmuş şuna bak yaw horlamaya bile başladı
Yorumsuz : nese şikayet etmeyin hadi indirelim şunları
Kizil mavi : ben tüpü alırım
Sorumsuz : tamam bende şu mangalı yakayım

ve hep beraber eşyaları indirip işe koyulmuşlar 1 saat sonra herşey hazırdır ve Ege karayı uyandırmaya gider
Ege Merakettim herşey hazır hadi kalk
Merakettim: he ne dedin ha tamam kalkyorum off hertarafım tutulmuş yemekte ne var
Sorumsuz : kuzu şiş köfte bide sucuk
Merakettim: hehe ölemi hadi yeyelim sohumasın

yemekleri yemişler herkez adam başı 1 porsiyon yemiş Merakettim hariç tabi o 5 kilo falan et götürmüş mideye ne olacak hayfan eti yemiş Merakettim nese devam
Merakettim: Jeriko Yorumsuz Wien kardeşlerim şurdan biraz odun toplayında ateş yakalım çevresinde oturarak sohpet edip çay içeriz
ege : tamam Merakettim abi şimdi toplarız

Merakettim: şıt kızlar şu bulaşıkları yıkayın hadi bakayım şimdi gelip bakacam
Epack : hadi ordan be sen yıka hizmetcin mi var adama bak yaw
Merakettim: tamam yıkamayın ama yıkamasanız vahşi hayvanlar kokuya gelir karışmam ozaman
Ege senden başka :))) varmıdır acaba ( kısık sesle)
Merakettim: ha bişey mi dediniz
ege : yok bişey tamam yıkıyoruz
ve kızlar bulaşıkları yıkamış lardır erkeklerde odun toplayıp ateşi yakmışlardır Merakettim çeyı demler ve herkez ateşin etrafında toplanmış ve gerisi aşada
Ege :Merakettim şu hikayelerden birini anlatsana bize
Merakettim tabi anlatırım şimdi ben bundan 2 sene evel buraya iki arkadaşla gelmiştik aslında yolda lastik patlamıştı bizde gece burada kalmıştık neyse arabada biraz çerez falan vardı karnımızı onlarla doyurmuştuk sonrada aynen böle ateş yakarak başında oturuyorduk ama hava kararınca ormandan sesler gelmeye başladı
sorumsuz: ne sesi hayvan seslerimi

MerakETTIm : hayır insan sesi gibi ama acayip bir ses durmadan bişeyler fısıldıyordu ilk başta aldırmadık ama sonra daha belirgin olmaya başladı bizde korktuk arkadaşlar gidelim burdan dediler ama ben durun ben şuna bir bakayım neymiş bu ses dedim ve ormana doru yöneldim 5 daka falan yürüdüm ama karanlık sesiz vede sohuktu nese ben devam etim ama tam o anda arkamdan birses (.. hey sen ne işin var ormanımda benim ormanıma niye gelip ateş yakıyosunuz ..) aman bende bir titreme başladiki sormayın arkamı yavaşça döndüm tam karşımda dev gibi bir gölge bende ona dohru bakıp abi vala lastik patladı mahsur kaldık yeminle bişey yapmadık ısınalım diye yaktık abi söndürüyim dedim ve oda bana (..çabuk burdan gidin yoksa öleceksiniz..) acayip bi sesi vardı kalın sanki bohuluyormuş gibi nese ben hemen ordan vın türizim ve arkadaşlara bahırarak kaçın dedim dedim ama onlar zaten kaçmışlardı ben tek kalmıştım etraf iyice karardı ben hemen bir ahacın en tepesine çıktım
ve orda sesiz halde beklemeye başladım birden altımda onu gördüm elinde bitane domuz oturmuş onu yiyordu nese domuzu yedi ve ayaha kalktı tam o sırada kafamdan anlıma dohru bişey yürümeye başladı amanın bi baktım tarantula örümcek onu kafamdan koviyim derken aşahı düştüm canavarın üstüne biraz sonra kendime geldihimde canavarın üstünde olduhumu farketim hemen ordan uzaklaştım ama verilmiş sadakam vardı

Kelebek : ee canavara ne oldu
Merakettim : valla bilmiyorum ben kaçtımda yerde hareketsiz yatıyordu yüzünü göremedim
E pack : ne yani burdamı oldu olay
MerakEttim evet ama korkmayın 2 sene geçti üstünden ölmüştür zaten o canavar
tam bu sırada aynı sesler duyulmaya başlar herkez bi anda kala kalır kimse konuşmaz birden bire bir sesizlik çöker .....

Geri