• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Cerezforum'a özel .Cerezforum PİKNİKTEYİZ

Teşekkür ederim Yeşim konu biraz karışık ama güzeldi.:)

Şehaz çok sevinme paşa paşa üzerine düşen işleri yapacaksın,ilk ve en önemliside aldığını aldığın yere koyacaksın ki aradığında bulasın.:him

Yasak Elma : slm kizlar nabersiniz looo adim Yasak Elma bu arada hackerim
Yorumsuz : kizlarmi?
Beren : 1.ileti yer:d.bakir meslek:hacker yaa Yasak Elma eminmisin sen hacker olduguna hacker dedigin kizlarla deil programlarla ilgilenir...
Yorumsuz : dogru diyorsun valla
Yasak Elma : hööööö!!!

Beren kızları görünce işini unutan tek o değildir,bundan eminim.:v

Zeynoo : slm ben istanbuldan Zeynep , baska istanbullu varsa ciksin ortaya
Yorumsuz : Antalya versek olmaz mi?
Zeynep .............: senin icin Antalyalida olurum Abim...
Kirmizi : ahanda ben istanbuldayim belkide ayni mahalledeyizdir
Zeynoo :yogun ilgiden dolayi üyeliginden cok mutludur ..

:))) simdi kimlerin bayan kimlerin erkek oldugunu bilmedigim icin ayni balik avlamak icin atilan olta gibi dikkat ederek birseyler eklemeye calisiyorum :)))))

zeynoo : Slm ben istanbuldan zeynep , baska istanbullu varsa ciksin ortaya
yorumsuz : Antalya versek olmaz mi?
Zeynep .............: Senin icin antalyalida olurum abim...
Kirmizi : Ahanda ben istanbuldayim belkide ayni mahalledeyizdir
zeynoo :yogun ilgiden dolayi üyeliginden cok mutludur ..

zeyno yla bizim ortak reel arkimiz bile var ne dionuz..:)

Gizemli Cadi :Acılar insanı güçlendirir mi?
Yesim434 : İnsan hayatında acı-tatlı bir çok anısı vardır elbet. Kendim için konuşayım. Bazı acılarım var ki anarken burun kemiğimin sızladığını hissediyorum. Şimdi bir mucize olsa tekrar yanimizda olsa Çok farklı, anlayışlı ve olgun olurum diye düşünüyorum. Çünkü yaşanan acılar unutulmayacak.

Gizemli Cadi : ya sorma biliyorum hayat iste insaniz hersey bizim icin...

yesim434 : evet anliyorum seni ama gizemli cadi ama ben buyuk bir cikmaza girdim :((..

Teşekkür ederim Yeşim konu biraz karışık ama güzeldi.:)

Şehaz çok sevinme paşa paşa üzerine düşen işleri yapacaksın,ilk ve en önemliside aldığını aldığın yere koyacaksın ki aradığında bulasın.:him

cocuklar yanimda olunca karisiyor hersey insalah ilerde duzgun birseyler cikaririz

Aynı karışıklığı bazen bende yaşarım onun için seni anlıyorum ,onlar var olsun sağlık olsunda karışıklık olsun:) Yinede güzeldi:)

yeşim434:cadı kolay gelsin nasıl gidiyo .. ne yapıyon orda..

gizemli cadı:hiç ya bi işim var..

yeşim434:geliyim mi bende

gizemli cadı:olmaz kal orda

yeşim434:ya geliyim ya.. hem ne yapıyon sen orda...

gizemli cadı:adamı snir etme bi git yaw .

sitem: kanka hele benim cigarayı yakıver be..

kırmızı:ne cigarası tak başlığı yerine ay burası ay.. başlıyacam sigarana atmosfer mi var sigaranı yakiyim..

sitem:unuttum valla nefesim kesilmeye başladığında anlamam lazım dı

yorumsuz:neyse millet burda bari 1. geleneksel olarak toplanalım.. he mangal falan da yakarız .. sen ne dersin kırmızı bacı

kırmızı:yav kardeşim piskopat mısın sen ... ne mangalı ateş yok diyoz sana yok ateş unut ateşi ok?

yorumsuz:teorik olarak mangalda yanmıyo.. neyse artık ekmek arası falan idare ederiz.. yav bişi sorcam nargile içilir mi şimdi.. nargile fokurdatsak şöle ??

kırmızı:arkadaşım anlamıyo musun uzaydayız uzayda:):)

Geri